Ποιος χαρακτήρας του Harry Potter είσαι σύμφωνα με το ζώδιό σου;

Εμείς πάντως βρήκαμε ποιος χαρακτήρας μας ταιριάζει. 

Και ποιος δε λατρεύει τη σειρά ταινιών του Harry Potter; Όλοι έχουμε κάνει τις καθιερωμένες βραδιές μαραθωνίου και έχουμε δει τις ταινίες του Harry Potter και όχι να το παινευτούμε αλλά ξέρουμε όλους τους χαρακτήρες απέξω και ανακατωτά! Αυτό όμως που δεν έχουμε σκεφτεί ποτέ είναι ποιος χαρακτήρας μας ταιριάζει γάντι σύμφωνα με τα άστρα. Λοιπόν έχουμε βρει ποιος είναι ο χαρακτήρας που σε αντιπροσωπεύει ανάλογα με το ζώδιό σου και, ναι, εμείς μείναμε ικανοποιημένες με αυτά που μάθαμε.

Ιχθύες: Σίγουρα είσαι Ron Weasley. Tα ψαράκια είναι ευαίσθητα και συμπονετικά. Αυτό ισχύει σίγουρα για τον Ron Weasley.

Υδροχόος: Luna Lovegood
H Luna Lovegood είναι μια ευχάριστη αν και μερικές φορές αινιγματική φυσιογνωμία που εμφανίζεται στο Harry Potter. Όπως ένας καλός Υδροχόος, έτσι και η Luna, είναι πάντα έτοιμη και πρόθυμη να βοηθήσει τους φίλους της όταν την έχουν ανάγκη.

Αιγόκερως: Voldemort
Ο Αιγόκερως είναι ένα πολύ ανεξάρτητο ζώδιο, με μια... σοβαρή φύση που μπορεί και ελέγχει τον εαυτό του, κάτι που τον κάνει και αποτελεσματικό ηγέτη. Δυστυχώς, όμως, μπορεί να γίνει πεισματάρης και αντιπαθής.

Τοξότης: Hagrid
Αγαπά τα μαγικά πλάσματα και απολαμβάνει τις εξόδους στη φύση. Αυτά τα δύο χαρακτηριστικά σίγουρα τα βλέπουμε στον καθηγητή Hagrid. Επίσης οι Τοξότες είναι απίστευτα γενναιόδωροι κάτι που επίσης συναντάμε σε αυτόν τον χαρακτήρα.

Σκορπιός: Sirius Black
Όπως πολλοί Σκορπιοί, έτσι και ο Sirius Black θα μπορούσαμε να πούμε πως έχει μια ισχυρή αντίληψη της ηθικής. Επίσης, οι Σκορπιοί ξεχωρίζουν για τον δυναμισμό τους.

Ζυγός: Είσαι αναμφίβολα ένα στοχαστικό, σχολαστικό και λογικό άτομο, με μια ισχυρή προσωπικότητα. Ως εκ τούτου, δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι, εάν είσαι ένας από αυτούς τους Ζυγούς, τότε πιθανότατα θα είσαι η καθηγήτρια McGonagall.

Παρθένος: Hermione Granger
Όταν πρόκειται για λεπτομέρεια, σίγουρα μιλάμε μόνο για τον Παρθένο. Μπορούν να αφοσιωθούν τόσο πολύ στις λεπτομέρειες που χάνουν το πραγματικό νόημα όλων. Αυτή είναι μια τέλεια περιγραφή για την Hermione Granger.

Λέων: Όποιος γνωρίζει τον Harry Potter, ξέρει ότι, όπως και κάθε καλό Λιοντάρι, έχει την ικανότητα σε ηγετικές θέσεις αλλά φημίζεται καιγια την γενναιότητά του.

Καρκίνος: Dobby The House Elf
O χαρακτήρας αυτός είναι η αισιόδοξη πλευρά του Καρκίνου. Νοιάζεται για τους άλλους και φημίζεται για την αφοσίωσή του.

Δίδυμος: Draco Malfoy
Αν είσαι Δίδυμος είσαι σίγουρα πολύ φιλόδοξος και σίγουρα είσαι ο Draco Malfoy. Ο Darco είναι ένας από τους πιο περίπλοκους και συγκρουόμενους χαρακτήρες, γιατί ενώ κάνει πολλά άσχημα πράγματα, φαίνεται πως υπάρχει και κάπου μέσα του το πρόσωπο του καλού.

Ταύρος: Professor Horace Slughorn
Απολαμβάνει τη ζωή και φημίζεται για τους επιτυχημένους αλλά και διάσημους φίλους που τον περιτριγυρίζουν.

Κριός: Αισιόδοξοι και πάντα χαμογελαστοί, αν είσαι Κριός σίγουρα σε χαρακτηρίζουν οι Fred και George Weasley. Είναι φιλόδοξοι και με έναν μαγικό αλλά και περίεργο τρόπο καταφέρνουν πάντα και τραβούν την προσοχή.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved