Αυτό είναι το κατάλληλο γλυκό για εσένα σύμφωνα με το ζώδιό σου

Δώσε μας γλυκά και πάρε μας τη ψύχη... ό,τι ζώδιο κι αν είσαι.

Ας μη μιλήσουμε για τις ατασθαλίες του καλοκαιριού. Φάγαμε τα γλυκά μας και βγήκαμε περήφανες στην παραλία με ένα παγωτό χωνάκι στο χέρι. Το καλοκαίρι άλλωστε είναι απελευθέρωση, έτσι δεν είναι; Δε ξέρουμε τι φταίει και ζητάμε μανιωδώς γλυκά, πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι για να αποβάλουμε τις τύψεις μας θα ρίξουμε το «φταίξιμο» στα... άστρα. Μπορούμε να το κάνουμε και θα το κάνουμε!

Ήξερες εσύ ότι ανάλογα με το ζώδιο σου, πάει και το γούστο σου στα γλυκά; Κι όμως φίλη μας, βρήκαμε ποιο είναι το αγαπημένο σου γλυκό σύμφωνα με το ζώδιό σου, ή τουλάχιστον το ιδανικό για 'σένα! Τώρα βέβαια, εσύ μπορεί και να μας αμφισβητήσεις μιας και όλα τα παρακάτω γλυκά που θα διαβάσεις αποτελούν αγαπημένα σου, αλλά καλή καρδιά!

via GIPHY

Αν είσαι Υδροχόος, τότε λατρεύεις τα brownies. Σου αρέσουν τα απλά γλυκά αλλά και τα γευστικά. Για επιδόρπιο θα προτιμήσεις σίγουρα τα brownies.

Για τους Ιχθύες, ένα γλυκό που θα λατρέψουν είναι ένα Blueberry Lemon Trifle. Το ζώδιο αυτό λατρεύει ό,τι χρωματιστό δει. Έτσι ένα γλυκό με πολλές στρώσεις γεύσεων και χρωμάτων ακούγεται τέλειο.

Κριός: Τρούφες σοκολάτας ή ακόμη και μπουκίτσες με επικάλυψη φυστικοβούτυρο και κουβερτούρας. Μιας και οι Κριοί είναι στο «τρέξιμο» και ετοιμάζουν πάντα το επόμενό τους βήμα, χρειάζονται ενέργεια αλλά και μια γρήγορη λιχουδιά που μπορούν να φάνε στο δρόμο.

Ταύρος: Μια λαχταριστή Creme Brulee είναι σίγουρα το γλυκό σου! Ο Ταύρος πάντα θα βρει χρόνο για να απολαύσει ένα γευστικό γλυκό. Λατρεύουν τις κλασικές γεύσεις, έτσι μετά από το δείπνο θα προτιμήσουν αυτό το γλυκό.

via GIPHY

Το γλυκό των Διδύμων είναι σίγουρα μια mousse καραμέλας και ιδίως αλμυρής καραμέλας. Μιας και είναι μια έτσι και μια αλλιώς, γιατί να μην συνδυάσουν γλυκό και αλμυρό με μια πιρουνιά;

Και ναι, το κέικ σοκολάτας το έχουμε κρατήσει για τα Καρκινάκια. Έχουν μια λατρεία στα γλυκά και όποιον Καρκίνο κι αν ρωτήσεις θα σου απαντήσει σίγουρα ότι αγαπά τη σοκολάτα.

via GIPHY

Τα χρωματιστά Macarons είναι του Λέων. Τα Λιονταράκια αγαπούν τα καλόγουστα γλυκά και έτσι τα Macarons είναι τα πιο προσεγμένα για εκείνους,κατάλληλα για ένα insta stories. Μπορεί να μη τα φάνε, θα τα ποστάρουν όμως στο προφίλ τους.

Παρθένος: Το ζώδιο αυτό παρατηρεί σίγουρα τα πάντα και δίνει προσοχή, τόσο στην εμφάνιση, όσο και στη γεύση. Το ιδανικό γλυκό για εσένα αν είσαι Παρθένος είναι μια Σοκολατένια Μπάλα που λιώνει με καυτή καραμέλα. Το όλο θέαμα κάνει αυτό το γλυκό ένα από τα αγαπημένα του Παρθένου.

via GIPHY

Ζυγός: Cheesecake φράουλα και, τα λόγια είναι περιττά! Η εμφάνιση του, αλλά και η δροσερή γεύση των φρούτων πάντα θα κερδίζει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά του.

Σκορπιός: Παγωτό- παγωτό και πάλι παγωτό! Αν βρει και κάποια περίεργη γεύση που θα δοκιμάσει για πρώτη φορά, τότε είναι που θα παραδοθεί. Λατρεύει την ιδέα ότι δοκιμάζει καινούριες και περίεργες γεύσεις που κανένας άλλος δεν έχει γευτεί.

Ο Τοξότης, μιας και αγαπά να γνωρίζει νέους πολιτισμούς και ιστορίές, θα διαλέξει περίεργες γεύσεις όπως και ο Σκορπιός. Αν ρωτήσεις έναν Τοξότη να σου πει ποιο είναι το αγαπημένο του γλυκό σίγουρα θα σου απαντήσει κάποιο περίεργο με εξωτική γεύση που δεν είχες ακούσει ποτέ ξανά. Πάντως λατρεύει τόσο το παγωτό, όσο και τη σοκολάτα.

Αν είσαι Αιγόκερως το γλυκό που σου ταιριάζει είναι σίγουρα το Banoffee. Απλές γεύσεις και συνδυασμένες τόσο αρμονικά είναι το μυστικό για να αρέσει σε έναν Αιγόκερω το γλυκό που θα του προσφέρεις, άσε που όταν μαθαίνουν σε μια γεύση, δύσκολα την αλλάζουν.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved