5 vlogs για να σηκωθείς από τον καναπέ και να κάνεις το απόλυτο glow up στο δωμάτιό σου

Μπορεί να πηγαίνεις από καναπέ σε κρεβάτι για να δεις την αγαπημένη σου σειρά, αλλά αυτά τα 5 vlogs θα σε εμπνεύσουν να γίνεις πιο παραγωγική από ποτέ φτιάχνοντας το δωμάτιό σου!

Το καλοκαίρι έφτασε στο τέλος τους και ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση για να έρθει η μέρα που θα ακούσεις και πάλι το κουδούνι του σχολείου. Αν είσαι φοιτήτρια, τότε έχεις λίγο χρόνο ακόμα για να απολαύσεις την ελευθερία και τις βόλτες σου χωρίς τις έγνοιες τις σχολής!

Αν όμως έχεις ξεκινήσει δειλά-δειλά να προετοιμάζεσαι για την πρώτη ημέρα στο σχολείο (ψυχολογικά γι’ αρχή), θα σου πω να μην αγχώνεσαι και ότι έχεις λίγο χρόνο ακόμη για να κάνεις τα πράγματα που σου αρέσουν και να απολαύσεις τις τελευταίας ημέρες της πλήρους ελευθερίας.

Καθρέφτες και γήινες αποχρώσεις - 5 tips για να γίνει πιο φωτεινό το δωμάτιό σου

Η έμπνευση που ψάχνεις για να τακτοποιήσεις το δωμάτιό σου

Αυτό μπορεί να σημαίνει να πας βόλτες με τις φίλες σου, εκδρομές με την οικογένειά σου, για περίπατο, ακόμη και το να δεις απλά την αγαπημένη σου σειρά πηγαίνοντας από καναπέ σε κρεβάτι, χωρίς να κάνεις τίποτα άλλο. Ο καθένας χαλαρώνει με τον δικό του τρόπο, αλλά έχεις σκεφτεί ότι τώρα που κάθεσαι και γύρισες από τις διακοπές σου είναι μια καλή ευκαιρία για να γίνεις παραγωγική και να φτιάξεις κάτι για τον εαυτό σου;

https://www.instagram.com/p/CTp9z9DKycN/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τι μπορεί να σημαίνει αυτό; Πέρα από ένα ωραίο χαλαρωτικό beauty spa στο σπίτι, μπορείς να πας στο δωμάτιό σου και να του χαρίσεις το απόλυτο glow up.

Το δωμάτιό μας είναι ο προσωπικός μας χώρος και πάντα θέλουμε να είναι καθαρός και περιποιημένος, οπότε τι λες να ασχοληθείς σήμερα με αυτό και ή να το καθαρίσεις (+πετώντας ό,τι δε χρειάζεσαι) ή ταυτόχρονα να το καθαρίσεις, να το διακοσμήσεις από την αρχή και αν έχεις τη δυνατότητα να το αλλάξεις λίγο;

Για να πάρεις έμπνευση σου βρήκα 5 vlogs που δείχνουν ιδέες για το πώς να τακτοποιήσεις το δωμάτιό σου σωστά, αλλά και το απόλυτο room makeover με ιδέες για διακόσμηση αν θες να το αλλάξεις. Πάρε, λοιπόν, την απόφαση να σηκωθείς από τον καναπέ και πήγαινε να δημιουργήσεις… στο δωμάτιό σου!

Το απόλυτο room makeover



Το βίντεο για να πάρεις έμπνευση από το TikTok και να φτιάξεις το πιο WOW δωμάτιο



Θες να διακοσμήσεις το δωμάτιό σου από την αρχή; Δες το βίντεο για να πάρεις ιδέες!



Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο. Δες πώς να καθαρίσεις το δωμάτιό σου σωστά.



Ετοιμάσου να κάνεις τα μαγικά σου και να δώσεις το απόλυτο glow up στο δωμάτιό σου!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DIY: Το mirror hack του TikTok για να φτιάξεις τον πιο stylish καθρέφτη στο δωμάτιό σου

DIY: Πώς θα φτιάξεις σύνθεση με φωτογραφίες για να ομορφύνεις τον τοίχο του δωματίου σου

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved