DIY: Πώς θα φτιάξεις σύνθεση με φωτογραφίες για να ομορφύνεις τον τοίχο του δωματίου σου

Σου αρέσουν οι φωτογραφίες; Μάθε πώς θα φτιάξεις μια σύνθεση για να διακοσμήσεις τον τοίχο του δωματίου σου!

Η φωτογραφία δεν είναι μια απλή λέξη. Αν κάτσεις να αναλύσεις και να σκεφτείς σε βάθος την έννοια και την ύπαρξη των φωτογραφιών θα πάθεις ίσως ένα μικρό… σοκ! Η φωτογραφία, λοιπόν, είναι η αποτύπωση στιγμών και αναμνήσεων.

Μέσα από την φωτογραφίες μπορούμε να γνωρίσουμε τον εαυτό μας πώς ήταν σε πιο μικρή ηλικία ή ακόμη και πώς ήμασταν ως μωρά! Μέσα από μια φωτογραφία δε θα ξεχάσεις ποτέ εκείνη τη φοβερή ημέρα που πέρασες με την παρέα σου. Μέσω της φωτογραφίας θα θυμάσαι και δε θα ξεχάσεις ποτέ… και εκείνο το σημαντικό άτομο που έχασες και αγαπάς και θα αγαπάς όσο τίποτ’ άλλο!

Πώς θα κάνεις aesthetic TikTok videos για να δώσεις στον λογαριασμό σου το vibe που θες

Μια εικόνα, χίλιες λέξεις!

Αυτά ήταν μόλις ελάχιστα παραδείγματα από τη δυναμική της λέξης «φωτογραφία»! Η αλήθεια είναι ότι μ’ αρέσει πολύ να βγάζω φωτογραφίες και πέρα από όμορφες στιγμές με την παρέα μου ή την οικογένειά μου, μου κεντρίζουν το ενδιαφέρον και διαφορές που μπορώ να εντοπίσω σε τοπία ή και γενικότερα. Θα σου εξηγήσω αμέσως τι εννοώ!

Τις προάλλες, είχα πάρει το λεωφορείο για να γυρίσω από τη σχολή μου. Καθώς προχωρούσε, περάσαμε από ένα μέρος το οποίο είχε πολλά πράσινα φυτά. Έτσι νόμιζα, μέχρι που παρατήρησα ότι σε όλη εκείνη την πράσινη σύνθεση, υπήρχε ένα, μοναδικό κόκκινο λουλούδι… Αυτό μου τράβηξε απίστευτα το ενδιαφέρον και με έκανε να σκεφτώ ότι μπορεί να φαίνονται όλα ίδια αλλά…πάντα θα υπάρχει κάτι που θα κάνει τη διαφορά! Στην συγκεκριμένη περίπτωση ήταν το κόκκινο λουλούδι. Ήθελα πάρα πολύ να το φωτογραφίσω αλλά όπως καταλαβαίνεις, ήταν λίγο δύσκολο.

https://www.instagram.com/p/CXZPnvRLdER/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

DIY σύνθεση για τον τοίχο σου

Αν σου αρέσει η φωτογραφία και είναι το χόμπι σου ή αν θέλεις τις όμορφες και fun στιγμές σου να τις έχεις πάντα μπροστά σου υπάρχει λύση.

Μπορείς να εκτυπώσεις τις φωτογραφίες που λατρεύεις και που έχουν συναισθηματική αξία για σένα και να διακοσμήσεις το δωμάτιό σου. Πώς; Μόλις φτάσαμε στο σημερινό θέμα, girl! Σου έχω βρει βίντεο για να φτιάξεις την απόλυτη σύνθεση για τον τοίχο σου, την οποία και θα διακοσμήσεις με τις φωτογραφίες που θα επιλέξεις.

Photo Wall Decor DIY



Polaroid Wall



Diy aesthetic collage wall



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ώρα για hair care - 4 DIY μάσκες για όλους τους τύπους μαλλιών

Πώς θα μετατρέψεις το παλιό jean παντελόνι στο πιο στυλάτο biker shorts

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved