DIY: Το mirror hack του TikTok για να φτιάξεις τον πιο stylish καθρέφτη στο δωμάτιό σου

Θες να αγοράσεις έναν καθρέφτη αλλά να είναι οικονομικός; Σου έχω τη λύση! Φτιάξ' τον μόνη σου ακολουθώντας το απόλυτο DIY mirror hack από το TikTok.

Έχει λίγο από όλα και μπορεί να μας διασκεδάσει όλους για ώρες. Σου αρέσουν τα beauty βίντεο ή τα fashion; Τα πιο aesthetic ή ό,τι εμπεριέχει γυμναστική και διατροφή; Πίστεψέ με, έχει κάτι για όλους! Αλλά ποιος θα πίστευε ότι θα ήταν επίσης το ιδανικό μέρος για DIY hacks; Ο λόγος για το TikTok.

Το πιο πρόσφατο trick που εμφανίζεται σε όλο το TikTok και το Instagram είναι το… Mirror hack. Υπάρχουν μερικοί τρόποι για να το επιτύχεις, όπως γνώσεις ξυλουργικής, δημιουργικότητα και άφθονος χρόνος. Αλλά αν θέλεις απλώς κάτι γρήγορο, εύκολο και οικονομικό, μην ψάχνεις άλλο.

Σου αρέσει να ζωγραφίζεις; 5 ιδέες για να φτιάξεις τους πιο όμορφους πίνακες

TikTok Mirror Hack

Σήμερα θα φτιάξεις μόνη σου τον απόλυτο καθρέφτη τον οποίο θα κολλήσεις στον τοίχο σου! Έτοιμη να μάθεις το mirror hack που εμπνευστήκαμε από το TikTok;

Τα υλικά που θα χρειαστείς είναι τα εξής: Μικροί καθρέφτες, λίγη μαύρη ταινία ή σελοτέιπ διπλής όψης, ένα μολύβι, έναν χάρακα και λίγο χώρο στον τοίχο ή την γκαρνταρόμπα σου.

Πώς θα το φτιάξεις

Ξεκίνησε σκιάζοντας ευθείες γραμμές στο σημείο που θες να φτιάξεις τον καθρέφτη με το μολύβι και τον χάρακά σου, ώστε όλα να είναι ωραία και ίσια. Έπειτα, ήρθε η ώρα να αρχίσεις να κολλάς τους καθρέφτες στον τοίχο ή την ντουλάπα σου. Μπορείς να κάνεις οποιοδήποτε σχήμα θέλεις ή απλώς να ευθυγραμμίσεις τους καθρέφτες για να φτιάξεις ένα ορθογώνιο ή τετράγωνο.

https://www.instagram.com/tv/Cajvc5ElTDS/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στη συνέχεια, κόψε μακριές λωρίδες από τη μαύρη ταινία για να καλύψεις τις άκρες κάθε καθρέφτη, έτσι ώστε να μη φαίνονται κενά ή γραμμές.



Μόλις τοποθετήσεις όλη τη μαύρη ταινία, τελείωσες! Ναι, τόσο γρήγορο ήταν. Ένας καθρέφτης πολύ όμορφος, που δεν κοστίζει μια περιουσία ή απαιτεί πολύ χρόνο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πώς θα κάνεις aesthetic TikTok videos για να δώσεις στον λογαριασμό σου το vibe που θες

Ώρα για hair care - 4 DIY μάσκες για όλους τους τύπους μαλλιών

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved