Πώς θα ανοίξεις φυσικά το χρώμα των μαλλιών σου με 2 υλικά που έχεις στο σπίτι

Θέλεις να ανοίξεις τα μαλλιά σου για το καλοκαίρι; Κάνε το με τον πιο φυσικό τρόπο χρησιμοποιώντας μόνο 2 υλικά. 

Η αλήθεια είναι το καλοκαίρι βλέποντας έξω τον ωραίο καιρό και τον ζεστό ήλιο, η διάθεσή μας ανεβαίνει και σκεφτόμαστε διάφορες αλλαγές που θα μπορούσαμε να κάνουμε στον εαυτό μας και πιο συγκεκριμένα… στα μαλλιά μας. «Ανοιχτός» καιρός, ανοιχτά μαλλιά είναι η πρώτη σκέψη που μας έρχεται στο μυαλό και αν σκέφτεσαι σοβαρά να ανοίξεις λίγο το χρώμα των μαλλιών σου, σου έχω την απόλυτη λύση για να μη ταλαιπωρήσεις καθόλου την τρίχα σου με οξυζενέ, βαφές και χημικά.

Βασικά, τη λύση δεν στην έχω εγώ αλλά…η Μητέρα Φύση! Είτε το πιστεύεις είτε όχι, οι άνθρωποι ξανοίγουν τα μαλλιά τους με φυσικά συστατικά εδώ και αιώνες. Στην πραγματικότητα, το φυσικό ξάνοιγμα των μαλλιών μπορεί να εντοπιστεί από την Αρχαία Ελλάδα.

Όσο ετοιμάζεις βαλίτσα για διακοπές μπες σε summer mood με αυτά τα 5 φανταστικά vlogs

Άνοιξε το χρώμα των μαλλιών σου φυσικά με λεμόνι και χαμομήλι

Οι Αρχαίες Ελληνίδες έβαζαν γύρη και ελαιόλαδο στα μαλλιά τους και περνούσαν ώρες κάτω από τον ήλιο αναμένοντας να ανοίξει το χρώμα τους.

Σίγουρα εγώ δε θα σου προτείνω να κάτσεις με τις ώρες κάτω από τον ήλιο (μην πάθεις καμία ηλίαση), ειδικά αν δεν έχεις βάλει αντηλιακό από την κορυφή ως τα νύχια με υψηλό δείκτη προστασίας.

Αλλά θα σου προτείνω να ξανοίξεις τα μαλλιά σου χρησιμοποιώντας δύο συστατικά που μαζί κάνουν τον απόλυτο, «ξανθό» συνδυασμό: το λεμόνι και το χαμομήλι. Πώς; Σου έχω βρει το τέλειο βίντεο για να δεις βήμα-βήμα πώς να φτιάξεις το ιδανικό σπρέι μαλλιών μόνη σου για να ανοίξει το χρώμα των μαλλιών σου φυσικά.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πώς μπορείς να δέσεις το oversized t-shirt σου με 10 διαφορετικούς τρόπους (video)

DIY: Πώς θα φτιάξεις σύνθεση με φωτογραφίες για να ομορφύνεις τον τοίχο του δωματίου σου

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved