Όσο ετοιμάζεις βαλίτσα για διακοπές μπες σε summer mood με αυτά τα 5 φανταστικά vlogs

5 summer vlogs για να νιώσεις για τα καλά καλοκαίρι!

Μπορεί τα 2 προηγούμενα χρόνια, λόγω του COVID-19, να μην έζησες ξέγνοιαστα το καλοκαίρι που ονειρευόσουν αλλά αυτό…ανήκει στο παρελθόν! Τα μέτρα προστασίας χαλάρωσαν και η αλήθεια είναι, ότι σε σχέση με τα δύο προηγούμενα χρόνια, αυτή τη σεζόν είμαστε ένα βήμα πιο κοντά στο να επανέρθουμε στην κανονικότητα, που σε όλους τόσο έχει λείψει.

Θες το άγχος του να μην κολλήσεις; Θες η ψυχολογία, που κατά τη γνώμη μου, είχε επηρεαστεί σε όλους μας; Θες το κλίμα που επικρατούσε έξω; Πολλοί ήταν οι παράγοντες που ίσως σε έκαναν να μην απολαύσεις τις διακοπές των 2 προηγούμενων καλοκαιριών, αλλά φέτος καιρός να πάρεις μια ανάσα και να οργανώσεις το απόλυτο ταξίδι και να περάσεις ΤΕΛΕΙΑ!

Άσε το δέσιμο γύρω από τον λαιμό - 5 stylish τρόποι για να δέσεις το τριγωνάκι μαγιό σου

5 summer vlogs για να εμπνευστείς για το δικό σου καλοκαίρι!

Η αλήθεια είναι, όμως, ότι πιθανότατα λόγω του διαλείμματος που ίσως είχες τα προηγούμενα χρόνια, να μην έχεις ασχοληθεί πολύ με το θέμα των διακοπών ή και ακόμη και να μην ήσουν τόσο ενθουσιασμένη. Ή έστω να μην έχεις μπει σε καλοκαιρινό mood. Καιρός να αλλάξει αυτό!

Το καλοκαίρι είναι εδώ, θα το ζήσεις στο 100% και για να σου δώσω summer vibes (αν δεν τα αισθάνεσαι ήδη), σου έχω 5 vlogs με θέμα το καλοκαίρι που εμπεριέχουν ό,τι μπορείς να φανταστείς. Από οργάνωση βαλίτσας, μέχρι ταξιδιωτικούς προορισμούς για να σου ανέβει η διάθεση και να πάρεις έμπνευση για… τις δικές σου διακοπές! Πάρε το αγαπημένο σου αναψυκτικό, πήγαινε σε ένα δροσερό μέρος και πάτα το play!

Έτοιμη να πακετάρεις για τις διακοπές σου;



Όταν φτιάξεις τη βαλίτσα σου, πάτα το play σε αυτό το vlog για να σου κρατάει συντροφιά μιας και σου δείχνει μερικά tips!

Ξύπνημα από το χάραμα... Ναι γίνεται και μπορείς να είσαι καλά και παραγωγική!



Ζήσε τη μέρα σου στο έπακρο, την κάθε στιγμή και αυτό θα γίνει; Ξυπνώντας από πολύ νωρίς το πρωί. Μην το σκέφτεσαι! Αρκεί μια φορά για να το κάνεις συνήθεια.

Ταξίδι στην... Ελλάδα μας! Πάντα έχει ενδιαφέρον ένα τέτοιο summer vlog



Θα ταξιδέψεις στην πανέμορφη Ελλάδα μας; Με αυτό το vlog θα μπεις στο mood λίγο νωρίτερα.

Πώς είναι να ζεις μόνη σου (not bad)



Τι και αν δεν βρίσκεις παρέα για να επισκεφθείς το νησί των ονείρων σου; Ο εαυτός σου είναι η καλύτερη παρέα.

SUMMER VLOG: Πάρτι, παραλίες και διασκέδαση με τις κολλητές



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πώς θα περνάς τέλεια στην παραλία χωρίς να επιβαρύνεις το περιβάλλον

10 Instagram captions για την απόλυτη καλοκαιρινή φωτογραφία στην παραλία

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved