Πώς μπορείς να δέσεις το oversized t-shirt σου με 10 διαφορετικούς τρόπους (video)

Δες ξέρεις πώς να φορέσεις το oversized t-shirt που έχεις ξεχασμένο στη ντουλάπα σου; 10 τρόποι για να κάνεις τους πιο funky κόμπους!

Ένα απλό t-shirt μπορεί να είναι εξίσου κομψό με οποιοδήποτε άλλο top. Μπορεί να νομίζεις ότι σαν outfit ο συνδυασμός, ενός απλού jean shorts με ένα t-shirt, είναι βαρετός αλλά σήμερα είμαι εδώ για να σου αλλάξω αυτή τι σκέψη!

Ναι, μπορείς να μεταμορφώσεις μια εμφάνιση με χρυσά κοσμήματα και γενικότερα με αξεσουάρ, αλλά μη ξεχνάς ότι μπορείς να «παίξεις», αν στο επιτρέπει, και με το ίδιο το item! Και όσο αφορά ένα απλό oversized t-shirt, στο επιτρέπει και μπορείς να δημιουργήσεις την πιο ξεχωριστή εμφάνιση σε μόλις λίγα λεπτά.

Όσο ετοιμάζεις βαλίτσα για διακοπές μπες σε summer mood με αυτά τα 5 φανταστικά vlogs

Καλά κατάλαβες, σήμερα θα μάθεις πώς μπορείς να δέσεις το oversized t-shirt σου για να κάνεις ένα basic look, μοναδικό και funky!

https://www.instagram.com/p/Ce37IoEg5U8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα πράγματα είναι πολύ εύκολα! Σου έχω βρει το απόλυτο video για να δεις βήμα-βήμα πώς μπορείς να δέσεις το oversized t-shirt με 10 διαφορετικούς τρόπους εύκολα και γρήγορα. Πάμε να το δούμε μαζί;

Δέσε ένα φιόγκο στο t-shirt

Μάζεψε το περιττό ύφασμα από τη δεξιά πλευρά και πέρασε το από τη θηλιά της ζώνης, του τζιν σου, ακριβώς μπροστά. Στη συνέχεια, μαζέψε το πλεονάζον ύφασμα από την αριστερή πλευρά και τοποθέτησέ το μέσα από την ίδια θηλιά ζώνης.

Προσάρμοσε το t-shirt και το μήκος του φιόγκου σου, ώστε να εφαρμόζει όμορφα στο τζιν σου. Να βεβαιωθείς ότι οι θηλιές και ο φιόγκος της ζώνης σου δεν είναι πολύ μεγάλοι.

Κάνε έναν κόμπο στο πλάι του T-shirt

Μαζέψε το περιττό ύφασμα από τη μία πλευρά του t-shirt και δέσε το. Για να κρατήσεις τον κόμπο σταθερό, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα λαστιχάκι μαλλιών και να τον καλύψεις ή να του δώσεις μια funky τσαχπινιά μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα φουλάρι!

Δέσιμο στην πλάτη



Συνδύασέ το με το αγαπημένο σου jean shorts και δέσε το t-shirt σου στην πλάτη! Δες παραπάνω τρόπους στο βίντεο που ακολουθεί!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άσε το δέσιμο γύρω από τον λαιμό - 5 stylish τρόποι για να δέσεις το τριγωνάκι μαγιό σου

Πώς θα πλύνεις το μαγιό σου για να μη χάσει τη φόρμα του

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved