Άσε το δέσιμο γύρω από τον λαιμό - 5 stylish τρόποι για να δέσεις το τριγωνάκι μαγιό σου

Βρήκαμε τις πιο στυλάτες επιλογές για να μη βαρεθείς ποτέ.

Τα σχολεία έκλεισαν, οι εξετάσεις τελείωσαν και η αντίστροφη μέτρηση για τις καλοκαιρινές διακοπές έχει ήδη ξεκινήσει. Αρκετές από εμάς έχουν πραγματοποιήσει πολλά μπάνια στη θάλασσα, φορώντας τα αγαπημένα τους bikinis. Το συγκεκριμένο στυλ μαγιό είναι κομψό, ευκολοφόρετο και super νεανικό.

Τα καλά νέα είναι πως μπορείς φέτος να το φορέσεις με πολλούς, διαφορετικούς τρόπους για να μη βαρεθείς ποτέ και να είσαι η beach queen της παρέας. Συνέχισε να διαβάζεις και θα μάθεις τα πάντα.

Πώς θα πλύνεις το μαγιό σου για να μη χάσει τη φόρμα του

5 στυλάτοι τρόποι για να δέσεις το bikini σου

1) Γύρισε τα κορδόνια μπροστά ώστε να γίνεται το δέσιμο στο μπροστινό μέρος. Με αυτόν τον τρόπο το τριγωνάκι σου θα μοιάζει περισσότερο με τοπ. Δέσε τα κορδόνια χιαστή για ένα πιο wow αποτέλεσμα.

2) Φόρεσέ το ανάποδα κάνοντας διάφορες παραλλαγές. Είτε μετατρέποντας το σε στράπλες, είτε δένοντας τα κορδόνια μπροστά σε φιόγκο ή σε χιαστί και άλλα σχήματα γύρω από το λαιμό.

https://www.instagram.com/p/CRVkvY_jiS7/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

3) Για να δώσεις έναν αέρα ανανέωσης στο τοπ του μπικίνι σου δεν έχεις παρά να κάνεις έναν κόμπο στο πάνω μέρος του. Το αποτέλεσμα είναι άκρως νεανικό και δεν θα χρειαστεί να ξοδέψεις ούτε ένα ευρώ για να το πετύχεις.

4) Ένας πολύ απλός τρόπος για να αναβαθμίσεις το μαγιό σου είναι αλλάζοντας το ντεκολτέ. Πως θα το κάνεις αυτό; Απλώς πέρνα τις μπροστινές τιράντες σταυρωτά στο στήθος σου και δέσε τις στο πίσω μέρος πάλι σαν να δημιουργείς ένα Χ.

5) Μια απλή κίνηση αρκεί για να μετατρέψεις το βαρετό τριγωνάκι σου σε one shoulder bikini top. Πέρασε την μια τιράντα στον αντίθετο ώμο και δέσε πίσω στη πλάτη. Έτσι απλά θα δημιουργήσεις ένα πρωτότυπο look και θα φαίνεται πως φοράς ένα νέο μαγιό.

Πηγή κεντρικής: kendalljenner



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πώς θα μετατρέψεις το παλιό jean παντελόνι στο πιο στυλάτο biker shorts

DIY: Πώς θα φτιάξεις σύνθεση με φωτογραφίες για να ομορφύνεις τον τοίχο του δωματίου σου

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved