10 λεπτά αρκούν για να κάψεις θερμίδες - Δοκίμασε αυτές τις ασκήσεις (video)

Τα καλύτερα προγράμματα για να γίνεις fit ακόμη και από το σαλόνι σου.

Αν ψάχνεις έναν εύκολο και αποτελεσματικό τρόπο για να γυμναστείς χωρίς να χρειάζεται να φύγεις από τον χώρο σου, υπάρχει λύση. Είναι πολύ πιθανό να μη θες να επισκεφθείς ακόμη το γυμναστήριό σου, λόγω covid-19, γι'αυτό είναι ευκαιρία να ασκηθείς μόνη σου με απλές ασκήσεις που μπορείς να κάνεις μέσα στο σπίτι.

Ήρθε η ώρα να βάλεις την προπόνηση HIIT στη ζωή σου

Κι όμως! 30’ αρκούν για να γυμνάσεις όλο το σώμα σου

gymnastiki3

Η προπόνηση HIIT (High Intensity Interval Training) είναι ουσιαστικά ασκήσεις έντονης έντασης σε συνδυασμό με μερικές πιο ήπιες. Στις προπονήσεις HIIT, δοκιμάζεις ασκήσεις cardio και αντοχής (lunges, jumping jacks, burpees κ.ά) με σύντομες περιόδους ανάπαυσης στο ενδιάμεσο.

Όταν ασκείσαι σωστά και τακτικά, το HIIT μπορεί να σε βοηθήσει να χτίσεις μυς, να κάψεις λίπος και να τονώσεις το σώμα σου. Τα καλύτερα νέα, ωστόσο, είναι ότι δεν χρειάζεσαι καν εξοπλισμό! Τέλειο, έτσι; Στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα στο Youtube θα βρεις άπειρα videos εξειδικευμένων γυμναστών, οι οποίοι σου δείχνουν βήμα-βήμα πώς να κάνεις σωστά κάθε άσκηση.

3 videos που θα σε βοηθήσουν να γίνεις fit

1) 10-Minute Full-Body Fat-Burning HIIT (No Equipment) by MadFit2) No Repeat Full Body Workout | Fat Burning HIIT | 10 Minutes3) 10-Minute Full-Body HIIT Workout by Emi WongΜη χάνεις, λοιπόν, άλλον χρόνο! Αγόρασε ένα στρώμα, βάλε στα ηχεία μουσική και ξεκίνα asap προπονήσεις.

Ώρα να… φτιάξουμε κορμί! 5 fitness apps που πρέπει να κατεβάσεις ASAP

Πηγή φωτογραφιών: unsplash.com

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved