Ο πιο εύκολος τρόπος για να τυλίξεις μόνη σου τα χριστουγεννιάτικα δώρα είναι εδώ! (video)

Τύλιξε σαν... επαγγελματίας τα δώρα των Χριστουγέννων για τους αγαπημένους σου ανθρώπους.

Κάνε την ανατροπή φέτος τα Χριστούγεννα και βάλε λίγη παραπάνω αγάπη και μεράκι στα δώρα που θα προσφέρεις στους ανθρώπους που αγαπάς, αναλαμβάνοντας εσύ η ίδια το περιτύλιγμα.

Ακολουθώντας μερικά απλά και εύκολα βήματα, θα μπορέσεις να αποτελέσεις την έκπληξη των φετινών γιορτών και να δημιουργήσεις τις δικές σου συσκευασίες δώρων, ακριβώς όπως τις θέλεις.

GLITTER DECO2

Tik Tok alert! Δες και κάνε κι εσύ τη χριστουγεννιάτικη κατασκευή με glitter που έγινε…viral

Δε θέλει κόπο, αλλά τρόπο. Και πίστεψέ με, μπορείς να φτιάξεις τα πιο πρωτότυπα και girly δωράκια που έχεις δει ποτέ, κάνοντάς το καλύτερα και από επαγγελματίας.

Το βίντεο που έχουμε βρει για εσένα δείχνει βήμα προς βήμα πώς να τυλίξεις ένα δώρο, ώστε να μην παιδευτείς καθόλου. Άντε, τι περιμένεις; Πάρε περιτύλιγμα, κορδέλες και ταινία και ξεκίνα, γιατί τα Χριστούγεννα θα είναι εδώ πριν προλάβεις να το καταλάβεις!



Βάλε φαντασία!

Χρησιμοποιήσε διάφορα χρώματα περιτυλίγματος, επίλεξε γιορτινές κορδέλες και διακοσμητικά που θα ομορφύνουν τη συσκευασία και άφησέ τους όλους με το στόμα ανοιχτό.

Μπορείς, επίσης, να γράψεις πάνω σε κάθε κουτί μια χριστουγεννιάτικη ευχή για τον καθένα, ώστε να το κάνεις ακόμη πιο ιδιαίτερο.

Βέβαια, μπορείς να... επεκτείνεις αυτές τις γνώσεις και να εξακολουθήσεις να τις αξιοποιείς και μετά το πέρας των γιορτών, αφού πλέον το τύλιγμα των δώρων θα έχει γίνει παιχνιδάκι για εσένα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Φοιτητικό σπίτι: Τραπέζι με φίλες- Πώς θα κάνεις την ωραιότερη xmas διακόσμηση

Θα βάψεις το σπίτι σου; 2 χρώματα υπόσχονται να σε κάνουν πιο... ευτυχισμένη

DIY Time! Φτιάξε τα πιο ονειρεμένα χριστουγεννιάτικα στολίδια για το σπίτι σου

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved