Arabian Nights: Με το νέο trend του TikTok θα ζήσεις βραδιές μαγικές

Εσύ ακόμη να δοκιμάσεις το trend του TikTok και να ζήσεις βραδιές μαγικές;

Στα social media «γεννιούνται» καθημερινά νέες τάσεις και ως προς αυτό παίρνει πολύ συχνά τη σκυτάλη το TikTok. Αργά η γρήγορα εμφανίζονται στο for you μας όμορφα και δημιουργικά βίντεο, τα οποία πολύ γρήγορα γίνονται viral και κατονομάζονται ως τάση.

Πριν μερικές μέρες, λοιπόν, αυτό ακριβώς συνέβη και στον δικό μου λογαριασμό στο TikTok και καθώς χάζευα, ξαφνικά εμφανίστηκε στο for you μου ένα βίντεο σαν βγαλμένο από παραμύθι. Ο ήχος του δε, ήταν αυτός που στο άκουσμά του μου έδινε όλο και περισσότερο αυτό το vibe.

Στρογγυλά, αμυγδαλωτά, καθοδικά: Όποιο και αν είναι το σχήμα των ματιών σου έχουμε το τέλειο look

Το «Arabian Nights» που άκουγες στον Aladdin τώρα είναι viral στο TikTok

Ναι, για το νέο trend του TikTok, «Arabian Nights» μιλάω. Είναι η τέλεια επιλογή αν θες να δοκιμάσεις μια νέα τάση και να πειραματιστείς λίγο με το look σου. Αν, μάλιστα, σου αρέσει να χαζεύεις ταινίες που διαδραματίζονται στην Αίγυπτο και ζηλεύεις το dress code των ηθοποιών, τότε αυτό το trend είναι για σένα!

Η τάση έχει σχέση με το τραγούδι του Will Smith με τίτλο «Arabian Nights» από την ταινία Aladdin της Disney. Ακριβώς αυτός είναι ο λόγος που νιώθω ότι η αυτή η τάση είναι σαν να βγαίνει από παραμύθι και ταυτόχρονα με κάνει να νοσταλγώ τα παιδικά μου χρονιά (μεταξύ μας ακόμα βλέπω Aladdin).

Δοκίμασε τη νέα τάση και ζήσε βραδιές μαγικές

Η τάση ξεκινά με ένα φίλτρο που κάνει το τηλέφωνό σου να φαίνεται σπασμένο, αλλά όταν χαμηλώνει ο ήχος βλέπεις την εναλλαγή του ατόμου που μεταμορφώνεται σε πρίγκιπα και πριγκίπισσα.



Αυτή τη στιγμή που μιλάμε το #ArabianNights μετράει πάνω από 775.000 προβολές και από την πρώτη κιόλας στιγμή έχει γίνει viral Εσύ ακόμη να δοκιμάσεις το trend και να ζήσεις βραδιές μαγικές;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Nivea Creme: 5 χρήσεις που δεν ήξερες μέχρι σήμερα (και δεν είναι για το σώμα)

Οι καλύτερες τσάντες για το καλοκαίρι του 2022 είναι εδώ

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved