Nivea Creme: 5 χρήσεις που δεν ήξερες μέχρι σήμερα (και δεν είναι για το σώμα)

Όχι μόνο στο σώμα! 5 τρόποι που μπορείς να χρησιμοποιήσεις την nivea creme και να είσαι μια beauty queen.

Με θυμάμαι μικρή, να περιμένω την γιαγιά μου να βγει από το μπάνιο για να βγάλει από το συρτάρι της, εκείνο το μπλε κουτάκι που τόσο πολύ μου άρεσε να μυρίζω ξανά και ξανά. Την θυμάμαι συγκεκριμένα να παίρνει μια γενναία ποσότητα κρέμας από το μπλέ, τσίγκινο κουτί και να την απλώνει σε όλο της το σώμα, από την κορυφή έως τις φτέρνες. Και εγώ, ήμουν δίπλα της να την χαζεύω και να περιμένω να μου βάλει και μένα λίγη στα χέρια για να είναι απαλά και ενυδατωμένα.

Ε ναι, για την κλασική Nivea Crème μιλάω που όλες γνωρίσαμε από την γιαγιάς μας! Η διαχρονική Nivea Crème είναι ο πιο πιστός μας σύντροφος την χειμερινή περίοδο με το δέρμα μας να «φωνάζει βοήθεια» για ενυδάτωση. Ακόμη και το καλοκαίρι, το μπλε κουτάκι είμαι σίγουρη ότι δε λείπει από τη τσάντα σου αφού σκέφτεσαι: «Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα την χρειαστώ».

DIY μάσκα ομορφιάς με βρώμη: Το συστατικό για λάμψη και βαθιά ενυδάτωση της επιδερμίδας σου

Η Nivea Crème είναι το προϊόν που δε θα λείπει ποτέ από τη τσάντα σου

Είναι η κρέμα που κυριολεκτικά μπορεί να θρέψει το δέρμα σου από τα πάντα, από ξηροδερμία μέχρι ξηρότητα (θα δούμε σε λίγο τις διαφορές) και την αφυδάτωση που αισθάνεται πολλές φορές η επιδερμίδα σου!

https://www.instagram.com/p/ByKU7R7IitL/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πάμε να δούμε όλες τις περιπτώσεις μιας προς μια: Η ξηροδερμία, είναι η ξηρότητα του δέρματος που προκαλεί την απώλεια της υγρασίας του. Μπορεί να συμβεί στην περίοδο ιδιαίτερα το φθινόπωρο και τον χειμώνα.

Το ξηρό δέρμα προσδιορίζεται από έναν συγκεκριμένο τύπο δέρματος. Είναι μια μόνιμη κατάσταση που χαρακτηρίζεται από την αίσθηση τραβήγματος σε ολόκληρο το πρόσωπο και το σώμα. Συνήθως προκαλείται από μια ανωμαλία στο φράγμα του δέρματος.

Δεν είναι ιδανική μόνο για το σώμα και εδώ θα μάθεις πώς αλλιώς μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις

Το αφυδατωμένο δέρμα μπορεί να επηρεάσει άτομα όλων των τύπων δέρματος. Φυσικά και μπορείς να το αντιμετωπίσεις και χαρακτηρίζεται από τοπικό, περιστασιακό τράβηγμα λόγω κακής αιμάτωσης και απώλειας νερού. Το δέρμα στερείται υγρασίας και απεγνωσμένα η επιδερμίδα σου ζητάει ενυδάτωση την οποία και μπορείς να του δώσεις πίνοντας νερό αλλά και βάζοντας ενυδατική κρέμα στο δέρμα σου.

niveacreme tropoixrhshs

Η Nivea Crème, μπορεί να αντιμετωπίσει όλες τις παραπάνω περιπτώσεις και σήμερα είμαι εδώ για να μοιραστώ μερικά μυστικά μαζί σου, για το πώς μπορείς να χρησιμοποιήσεις την Nivea Creme…και πέρα από το σώμα!

Κάθε σπίτι έχει τουλάχιστον ένα μπλε, τσίγκινο κουτάκι της Nivea Crème κρυμμένο. Είναι αυτή η κρέμα που έχει χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια των δεκαετιών από γενιές, από τις γιαγιάδες μέχρι την μητέρα μας και τώρα…και από εμάς. Κάτι που μπορεί να μην γνώριζες, η χρήση της κρέμας Nivea δεν περιορίζεται μόνο στο πρόσωπο. Πάρε λοιπόν τη δική σου Nivea Crème και πάμε να δούμε 5 τρόπους για να τη χρησιμοποιήσεις πέρα από το σώμα!

Φροντίδα χεριών

Τα όμορφα, καθαρά νύχια ολοκληρώνουν την ομορφιά των χεριών σας, που είναι το πιο χρησιμοποιημένο μέρος του σώματος, επομένως πρέπει να φροντίζετε τα χέρια σας περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο μέρος του σώματος για να τα διατηρείτε απαλά και τρυφερά.

Εφαρμόστε το NIVEA Creme κάθε φορά που πλένετε ή απολυμαίνετε τα χέρια σας για να αποφύγετε την ξηρότητα και να διατηρήσετε τα χέρια σας ενυδατωμένα και να περάσουν λίγο στα νύχια σας όποτε μπορείτε.

https://www.instagram.com/p/Ccf-uaLFhgu/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Εάν υποφέρετε ήδη από έντονη ξηρότητα, σας συνιστούμε να βάλετε μια γενναιόδωρη ποσότητα κρέμας NIVEA στα χέρια σας και να φορέσετε βαμβακερά γάντια πριν τον ύπνο, και θα ξυπνήσετε με απαλά και τρυφερά χέρια και ενυδατωμένα νύχια απαλλαγμένα από ρωγμές.

Ενυδάτωση του σώματος και πρόληψη της ξηρότητας

Ο άστατος καιρός που αντιμετωπίζουμε καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου, μεταξύ ζεστών, κρύων και δυνατών ανέμων, εκτός από την έκθεση σε κλιματιστικά ή θερμαντικές μονάδες, προκαλούν ξηρότητα και ξεφλούδισμα του δέρματος, ειδικά τον χειμώνα.

Φρόντισε να εφαρμόζεις πάντα την κρέμα NIVEA, ειδικά μετά το ντους, σε ολόκληρο το σώμα σου, συμπεριλαμβανομένου του προσώπου, των ποδιών, των χεριών ακόμα και στην κοιλιά, για να προστατεύσεις το δέρμα σου από εξωτερικούς παράγοντες. Μη ξεχάσεις να ενυδατώσεις τους αγκώνες και τις φτέρνες σου!

Αφαίρεση το μακιγιάζ



Πολλοί χρησιμοποιούν τη NIVEA Creme ως ντεμακιγιάζ! Ειδικά για ένα βαρύ μακιγιάζ είναι αυτό που πραγματικά χρειάζεται η επιδερμίδα σου αφού το αφαιρεί με ένα υπέροχο, εκπληκτικό και γρήγορο σκούπισμα! Δεν αφαιρεί μόνο το μακιγιάζ αλλά ταυτόχρονα φροντίζει και το δέρμα σου. Απλώστε το NIVEA Creme σε ένα καθαρό βαμβάκι, αφαίρεσε το μακιγιάζ με ένα σκούπισμα και απόλαυσε το καθαρό και ενυδατωμένο δέρμα σου.

Makeup Alternative

Η NIVEA Creme σε βοηθά να έχεις ροδαλά μάγουλα όλη την ημέρα. Άπλωσε λίγο στα μάγουλά σου ως βάση κάτω από το ρουζ, καθώς αναδεικνύει το χρώμα και το κάνει να διαρκεί.

https://www.instagram.com/p/CYVqCqyAb9g/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η NIVEA Creme αντιμετωπίζει επίσης, τα σκασμένα χείλη και σου χαρίζει ενυδάτωση χωρίς ξηρότητα, σκάσιμο και ξεφλούδισμα. Χρησιμοποίησε τη ως lip balm, βάζοντας λίγη ποσότητα στα χείλη σου για 15 λεπτά, αφαίρεσέ τη και απόλαυσε ροδαλά, απαλά χείλη.

Εναλλακτική κρέμα ξυρίσματος

Εάν σου τελείωσε η κρέμα ξυρίσματος, άπλωσε μια στρώση NIVEA Creme στις περιοχές που θέλεις να ξυρίσεις και μετά πέρασε απαλά το ξυραφάκι με προσοχή! Μετά; Απόλαυσε το πιο απαλό και τρυφερό δέρμα μετά το ξύρισμα.

Κρέμα styling μαλλιών



Η NIVEA Creme χρησιμοποιείται συχνά για το δέρμα, αλλά σου χαρίζει επίσης φοβερό αποτέλεσμα αν τη χρησιμοποιήσεις ως προϊόν για το styling των μαλλιών! Πες αντίο στο φριζάρισμα απλώνοντας λίγη ποσότητα από την κρέμα στα μαλλιά σου. Μετά το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τα χτενίσεις και να πας στον καθρέφτη για να δεις ότι σε χρόνο dt το φριζάρισμα αποτελεί πια παρελθόν. Φυσικά και μπορείς να κάτσεις με τις ώρες να χαζέψεις τα λαμπερά μαλλιά σου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το αντηλιακό είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της skincare routine σου - 10 για να διαλέξεις

5 tips για να απαλλαγείς από τους ερεθισμούς μετά το ξύρισμα (+πώς θα το κάνεις σωστά next time)

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved