Στρογγυλά, αμυγδαλωτά, καθοδικά: Όποιο και αν είναι το σχήμα των ματιών σου έχουμε το τέλειο look

 Tips μακιγιάζ που πρέπει να ξέρεις για να αναδείξεις το μοναδικό σχήμα των ματιών σου!

Τα μάτια είναι όμορφα, διαφορετικά, διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία μεγεθών, χρωμάτων και σχημάτων. Κάθε σχήμα ματιού απαιτεί διαφορετικά κόλπα στο μακιγιάζ έτσι ώστε να τα τονίσεις και να τα αναδείξεις ακόμη περισσότερο!

Σε πολλές δεν αρέσει το μακιγιάζ ή ακόμη δεν επιθυμούν το έντονο και είναι λάτρεις του «τόσο, όσο». Άλλες πάλι το λατρεύουν και θέλουν να ξέρουν όλα τα μυστικά και την μαγεία που κρύβονται πίσω την λέξη «μακιγιάζ». Σε κάθε περίπτωση λοιπόν, μια είναι η ερώτηση που είναι κοινή για όλες και ακούγεται συχνά στον κόσμο της ομορφιάς: Ποιο είναι το ιδανικό eye look για το δικό μου σχήμα ματιών;

Nivea Creme: 5 χρήσεις που δεν ήξερες μέχρι σήμερα (και δεν είναι για το σώμα)

Θα σου απαντήσω αμέσως. Η αλήθεια είναι ότι κάθε σχήμα ματιών μπορεί να «φορέσει» οποιοδήποτε είδος μακιγιάζ θέλει. Αλλά εγώ θα μοιραστώ μερικά μυστικά μαζί σου για να προσδιορίσεις και να τονίσεις το μοναδικό σχήμα των ματιών σου!

Στρογγυλά μάτια

Αν έχεις στρογγυλεμένα μάτια και θέλεις να τα τονίσεις, η ιδανική επιλογή είναι οι nude αποχρώσεις. Με σκιές γήινες/ nude θα αναδείξεις πραγματικά την ομορφιά και το σχήμα των ματιών σου. Επέλεξε ένα άσπρο μολύβι ματιών ή nude και τοποθέτησέ το στην εσωτερική γραμμή του κάτω βλεφάρου για ένα πιο ξεκούραστο και φωτεινό βλέμμα.

Διατήρησε το χρώμα του κινητού βλεφάρου πιο ανοιχτό και εφάρμοσε μια πιο σκουρόχρωμη απόχρωση στην κόγχη του ματιού για να δώσεις βάθος. Όσο για τη mascara; Εστίασε κυρίως στις πάνω βλεφαρίδες.

Καθοδικά μάτια

Η χρήση ενός ψαλιδιού βλεφαρίδων σε καθοδικά μάτια θα έχει τεράστιο αντίκτυπο στο σχήμα, διατηρώντας τις βλεφαρίδες καμπυλωτές και όρθιες. Για να τονίσεις το σχήμα των ματιών σου χρησιμοποίησε eyeliner Πώς; Έχε το σχήμα του ματιού σου οδηγό και διατηρήστε το eyeliner γραμμικό. Στη συνέχεια τοποθέτησε την σκιά ή το αγαπημένο σου liner και στην κάτω γραμμή του βλεφάρου σου.

Κουκουλωτά μάτια

Τα κουκουλωτά μάτια τονίζονται εύκολα με χρώμα. Πρόσεξε! Ξέρω ότι δεν προτιμάς το μακιγιάζ των ματιών γιατί όταν τα ανοίγεις λερώνεσαι και μουτζουρώνεσαι εύκολα αλλά θα σου πω αμέσως πώς μπορείς να το αποφύγεις. Επέλεξε αδιάβροχα προϊόντα και mascara.



Έτσι, δεν θα μεταφέρεται το μακιγιάζ όταν ανοίγεις τα μάτια σου, στις εσωτερικές γωνίες και ακριβώς κάτω από το κόκκαλο του φρυδιού. Διαφορετικά θα πρέπει μετά την εφαρμογή των προϊόντων στο μάτι να παραμείνεις με κλειστά τα μάτια μέχρι να στεγνώσουν.

Ανοδικά μάτια

Το wing eyeliner συμπληρώνει απίστευτα τα ανοδικά μάτια και είναι ένα εξαιρετικό κόλπο μακιγιάζ. Τα καλά σχηματισμένα φρύδια δίνουν πραγματικά τον τόνο για αυτό το κλασικό look στα μάτια και το οποίο μπορείς να αναδείξεις ακόμη περισσότερο «παίζοντας» με πολύχρωμες γραμμές και διατηρώντας το βλέφαρο clean!

Αμυγδαλωτά μάτια

Τα αμυγδαλωτά σχήματα ματιών δείχνουν απίστευτα με τονισμένες βλεφαρίδες (μπορεί να είναι αληθινές ή ψεύτικες) και αναδεικνύουν ονειρικά το δημοφιλές smoky eye look. Επίσης για να τονίσεις τα αμυγδαλωτά μάτια χρησιμοποίησε eyeliner εφαρμόζοντάς στο πάνω και κάτω βλέφαρο.



Just to remember!

Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσεις ότι ανεξάρτητα από το σχήμα των ματιών που έχεις, όλα είναι όμορφα. Ο πειραματισμός με διαφορετικά κόλπα και τεχνικές μακιγιάζ πρέπει να είναι διασκεδαστικός και κάτι που σου αρέσει, καθώς θα ενισχύσει τις γνώσεις σου σχετικά με τους καλύτερους τρόπους για να τονίσεις το δικό σου σχήμα ματιών. Δοκίμασε όλα όσα θέλεις να δοκιμάσεις.



Δεν υπάρχει πραγματικά κανένα όριο στο τι μπορείς να δημιουργήσεις όταν έχεις τη διάθεση να παίξεις με το μακιγιάζ των ματιών σου. Είτε σου αρέσει να φοράς έντονα χρώματα, είτε πιο φυσικά εμπνευσμένα looks, μη διστάσεις να γίνεις όσο δημιουργική θέλεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Wet look: Πώς θα κάνεις μόνη σου το απόλυτο χτένισμα του καλοκαιριού

Manicure X Pedicure: 10 ιδέες για τα nail art του καλοκαιριού

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved