Ακόμα να δοκιμάσεις το make up trend με νερό micellaire που έγινε viral στο TikTok;

Ήρθε η ώρα να απογειώσεις το μακιγιάζ σου με μερικές απλές κινήσεις.

Κακά τα ψέματα, όλα τα κορίτσια τρέφουμε μεγάλη αδυναμία στο μακιγιάζ και τα καλλυντικά. Καθημερινά φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε για όλες τις νέες κυκλοφορίες προϊόντων και φυσικά να δοκιμάζουμε πρώτες τα καινούρια makeup trends.

Το ΤikTok είναι μια από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές την οποία χρησιμοποιούν εκατομμύρια κορίτσια σε ολόκληρο τον κόσμο. Μέσα από το app ανακαλύπτουμε συχνά χρηστικά hacks, tricks και τάσεις τις οποίες αξίζει να αντιγράψουμε.

Το beauty item που κουβαλάει παντού μαζί της η Sydney Sweeney

Το νέο makeup-trend που κάνει χαμό στο TikTok

Ένα βίντεο έγινε viral σε σύντομο χρονικό διάστημα και μας έδωσε inspo για τα επόμενά μας μακιγιάζ. Ο λόγος για το micellair water liner hack, το κόλπο που σου δείχνει πώς θα φτιάξεις την καλύτερη γραμμή eyeliner, χρησιμοποιώντας το νερό micellair.

https://www.instagram.com/reel/CdoGzN0uNwh/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πώς θα το κάνεις: Πάρε ένα λεπτό πινέλο και βύθισέ το σε νερό micellair. Στη συνέχεια πέρασέ το πάνω από τη σκιά της αρεσκείας σου και εφάρμοσέ την ως eyeliner. Θα εκπλαγείς με το πόσο έντονα θα «γράψει» η σκιά. Αν θέλεις ένα ακόμη πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα κάνε ακόμη μια γραμμή (σε διαφορετική απόχρωση) με τον ίδιο ακριβώς τρόπο στο κινητό βλέφαρο. Τόσο απλό και τόσο εντυπωσιακό.

Πηγή κεντρικής: freepik.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το «Malibu» της Miley Cyrus είναι trend στο TikTok και περνά ένα δυνατό μήνυμα για τη ζωή

Το make up trick της Josephine που δεν έχει καταλάβει κανείς

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved