@patidubroff

Καφέ lipstick! Το beauty item που θα απογειώσει το μακιγιάζ σου

Το καφέ είναι μία θερμή απόχρωση που έχει τη δυνατότητα να ταιριάζει σε κάθε τόνο επιδερμίδας.

Καφέ lipstick; Κι όμως είναι το χρώμα που οι beauty lovers επιλέγουν ξανά και ξανά στο μακιγιάζ τους. Το καφέ είναι το κραγιόν που κάνει ένα δυνατό comeback από τα 90s πιο σύγχρονο και ανανεωμένο. Τα πασίγνωστα μοντέλα των 90s και 00s, Kate Moss και Linda Evangelista, είχαν το καφέ κραγιόν ως τον απόλυτο πρωταγωνιστή στα beauty looks τους στα φαντασμαγορικά catwalks εκείνης της εποχής.

https://www.instagram.com/p/C2VZGhHPWEM/

Το καφέ κραγιόν μπορεί να φορεθεί χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Το καφέ είναι μία θερμή απόχρωση που έχει τη δυνατότητα να ταιριάζει σε κάθε τόνο επιδερμίδας. Βέβαια, ο συνδυασμός με τις σταρένιες επιδερμίδες είναι απλά μοναδικός! Για να πετύχεις τέλεια ζουμερά χείλη σε χρόνο dt, θα χρειαστεί να επενδύσεις και σε ένα καφέ μολύβι χειλιών για το περίγραμμα. Το μολύβι χειλιών θα σου χαρίσει ένα σταθερό αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας.

Επιπλέον, το καφέ lipstick μπορεί να φορεθεί χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Είναι μία απόχρωση που ξέρει να κλέβει από μόνη της τα βλέμματα, γι' αυτό το μόνο που έχεις να κάνεις είναι απλά να το δοκιμάσεις κι εσύ. Αν θες ένα λαμπερό φινίρισμα εφάρμοσε από επάνω από το κραγιόν ένα διάφανο lipstick με glitter και... είσαι έτοιμη!

Heron-Preston-bks-F23-024-(1).jpg

Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει 5 καφέ κραγιόν που χαρίζουν έντονο αποτέλεσμα και χρώμα που διαρκεί για ώρες. Ρίξε μία ματιά...

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved