Το «Malibu» της Miley Cyrus είναι trend στο TikTok και περνά ένα δυνατό μήνυμα για τη ζωή

Οι TikTokers χρησιμοποιούν το τραγούδι της Miley Cyrus, «Malibu», και δίνουν το δικό τους μήνυμα για τη ζωή!

Το «Malibu» της Miley Cyrus είναι trend στο TikTok και περνά ένα δυνατό μήνυμα για τη ζωή

Ό,τι είναι παλιό μπορεί να ξαναγίνει καινούργιο…στο TikTok. Σε αυτή την περίπτωση, με τον όρο «παλιό» εννοούμε ένα τραγούδι πέντε ετών. Το επιτυχημένο single της Miley Cyrus, «Malibu», κυκλοφόρησε το 2017 στο άλμπουμ της «Younger Now» και αυτή τη στιγμή έχει σχεδόν 630 εκατομμύρια views στο Spotify, πράγμα που σημαίνει ότι ακόμα υπάρχει σαν επιλογή στην playlist μας.

Το τραγούδι σήμερα, γίνεται viral στο διαδίκτυο χάρη σε μια συγκινητική τάση του TikTok. Δεν είναι όλες οι τάσεις του TikTok τόσο emotional, οπότε ας απολαύσουμε τη στιγμή, σωστά;

Καθρέφτες και γήινες αποχρώσεις - 5 tips για να γίνει πιο φωτεινό το δωμάτιό σου

Το «Malibu» της Miley Cyrus είναι το soundtrack που θα αγαπήσεις

Με 255 χιλιάδες βίντεο και views, ο viral ήχος του Malibu της Miley Cyrus χρησιμοποιείται από τους TikTokers για να μοιραστούν την πρόοδό τους και την επίτευξη κάποιου ονείρου τους. Πιο συγκεκριμένα, με τον στίχο «Ποτέ δεν θα σε πίστευα, αν πριν από τρία χρόνια μου έλεγες, θα ήμουν εδώ για να γράψω αυτό το τραγούδι», οι TikTokers προσπαθούν να πάρουν δύναμη μόνοι τους.

@fitnesswithramneek I can’t believe how far I’ve come… #malibu #transformation #gym #fitness #fyp ♬ Malibu - Miley Cyrus

Αυτά τα viral βίντεο περιλαμβάνουν ιστορίες από άτομα που είχαν περάσει μια δύσκολη κατάσταση αλλά κατάφεραν να την ξεπεράσουν και ζευγάρια που συλλογίζονται τις ιστορίες αγάπης τους.

@harleymoa my baby boy? @salesimalu #malibumileycyrus #ineverwouldvebelievedyou3yearsago #buthereiam #nexttoyou #aussie #polytok #polytiktok #australia #sydaus ♬ Malibu - Miley Cyrus

Μπορεί να είναι ένα απλό trend αλλά… δίνει σημαντικό μήνυμα για τη ζωή

Ο ήχος του Malibu χρησιμοποιείται ως έμπνευση για να συνεχίσουμε να παλεύουμε και μας περνάει το μήνυμα ότι με την προσπάθεια και τον αγώνα, όλα μπορούν να γίνουν. Ό,τι ονειρεύεσαι μπορεί να γίνει πραγματικότητα, αρκεί να προσπαθείς και να…συνεχίζεις να ονειρεύεσαι!

Φυσικά, το TikTok δεν είναι τίποτα χωρίς την αίσθηση του χιούμορ του και αυτό θα το βρεις και στο «Malibu» trend της Miley Cyrus. Ένα scroll στην αναζήτηση του ήχου αρκεί για να πάρεις την ιδέα και να μάθεις… την ιστορία πολλών ή να γελάσεις με τον fan τρόπο που χρησιμοποιούν το trend!

@jubilantjulia i was 12 #fyp #xyzbca ♬ Malibu - Miley Cyrus

Η αναβίωση του «Malibu» ως soundtrack είναι μία από τις πιο θετικές και ωφέλιμες τάσεις που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο αυτή τη στιγμή και υπενθυμίζει ότι όποια και αν είσαι σήμερα, είσαι καλύτερη από αυτή που ήσουν χθες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το TikTok hack της Selena Gomez με τη mascara έγινε viral και θα αλλάξει το βλέμμα σου

Balletcore: To ballerina style είναι η νέα τάση που θα βλέπεις συνέχεια στο feed σου