Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου - 10 mirror manicure για να υιοθετήσεις τη νέα super hot τάση

Ένα μανικιούρ βγαλμένο από παραμύθι είναι η νέα τάση και θα τη λατρέψεις!

Καθρέφτη καθρεφτάκι μου, ποιο να είναι το επόμενο μανικιούρ μου; Το «Mirror Manicure» είναι η super hot τάση που θα σου δώσει το απόλυτο, φουτουριστικό vibe στην εμφάνισή σου. Ώρα για κάτι καινούργιο, λοιπόν!

10 stylish χτενίσματα για να δοκιμάσεις την άνοιξη του 2022 - Οι απόλυτες τάσεις

Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου

Χάρη στην αγαπημένη μας εποχή Y2K (aka 2000s), μια νέα τάση στον κόσμο του manicure έρχεται στο προσκήνιο. Γνωστό για το φινίρισμά του σε στιλ χρωμίου, το look είναι ουσιαστικά σαν καθρέφτης στα νύχια σου και προσθέτει μια fresh αύρα σε κάθε εμφάνιση.

Θα δούμε 10 Mirror Nails, για να πάρεις έμπνευση και να τολμήσεις το μανικιούρ της Χιονάτης (ναι, για κάποιο λόγο αυτή η τάση προσωπικά, μου φαίνεται σαν να βγαίνει από… παραμύθι).

Θα τολμήσεις τη νέα τάση;

Για τις περισσότερες, το μανικιούρ με εφέ καθρέφτη, θα μπορούσε να φαίνεται extreme, αλλά δεν είναι. Τα mirror nails είναι super chic και μια πολύ σύγχρονη επιλογή.

https://www.instagram.com/p/CcBFNO9MeLV/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η τάση μπορεί να επιτευχθεί με διαφορετικούς τρόπους, αν αυτό σκέφτεσαι.



Και δεν υπάρχουν κανόνες για το χρώμα. Μπορείς να επιλέξεις ασημί τόνους που μοιάζουν με μέταλλο ή μια εντυπωσιακή, χρυσή απόχρωση. Και φυσικά, ό,τι άλλο χρώμα θες. Αλλά για να μη λέμε πολλά, τρέξε στην gallery, να δεις «τι απάντησε ο καθρέφτης»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Beach waves: Πώς θα πετύχεις το πιο cool χτένισμα όλων των εποχών

Star nails: 10 μανικιούρ για να «ταξιδέψεις» στ’ αστέρια

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved