Beach waves: Πώς θα πετύχεις το πιο cool χτένισμα όλων των εποχών

Τα κύματα της θάλασσας τώρα...στα μαλλιά σου, εύκολα και γρήγορα!

Τα beach waves είναι από τα πιο chic και sexy χτενίσματα που υπάρχουν. Τα σπαστά, ανέμελα μαλλιά (τα οποία γίνονται τέλεια με το αλάτι της θάλασσας), φαίνεται να είναι η απόλυτη τάση και φέτος το καλοκαίρι, αλλά για εμάς είναι ένα hairstyling που λατρεύουμε όλες τις εποχές, συνεπώς και την άνοιξη!

springg hairstyle

10 stylish χτενίσματα για να δοκιμάσεις την άνοιξη του 2022 - Οι απόλυτες τάσεις

Σαν να βγήκες απ΄τη θάλασσα

Η δημιουργία των beach waves στο σπίτι έχει να κάνει με την προετοιμασία των μαλλιών, με τα προϊόντα και τη χρήση ενός εργαλείου hairstyling. Διαφορετικά, μπορείς να αφήσεις τα μαλλιά να στεγνώσουν φυσικά, να κάνεις στη συνέχεια braids στα μαλλιά και να κοιμηθείς με αυτά.

Το στυλ θα μοιάζει σαν να έχεις βουτήξει στη θάλασσα και να έχεις στεγνώσει τα μαλλιά σου στον ήλιο. Πάμε να δούμε πώς θα επιτύχεις το απόλυτο hairstyle όλων των εποχών;

Πλεξούδες με ισιωτικό μαλλιών

Ένας από τους πιο γρήγορους τρόπους για να έχεις αυτούς τους υπέροχους κυματισμούς στα μαλλιά σου είναι με ένα ισιωτικό μαλλιών. Ξεκίνησε χωρίζοντας τα μαλλιά σου δε δύο μέρη, και στη συνέχεια πλέξε τα πλεξούδες. Χρησιμοποιώντας το ισιωτικό στη μέτρια θερμοκρασία, ξεκίνα να περνάς κατά μήκος της πλεξούδας, δουλεύοντας από πάνω προς τα κάτω.



Ψαλίδι για τα μαλλιά

Το ψαλίδι για τα μαλλιά είναι ένα αγαπημένο εργαλείο hairstyling για τη δημιουργία μπούκλας και κυματισμών. Δοκίμασέ το.

Reminder: Μη ξεχάσεις να βάλεις κάποιο σπρέι στα μαλλιά σου που είναι κατά της θερμότητας. Ωραία τα hairstyles χρησιμοποιώντας θερμότητα, αλλά να προστατέψεις και την τρίχα σου!

Απλώς… κοιμήσου

Σίγουρα έχεις ακουστά τα no heat hairstyles! Ε ναι λοιπόν, μπορείς να αποκτήσεις τους κυματισμούς της θάλασσας χωρίς να ταλαιπωρήσεις τα μαλλιά σου, χρησιμοποιώντας θερμότητα.



Απλά, πριν πας για ύπνο, χώρισε τα μαλλιά σου σε δύο μέρη και έπειτα, δημιούργησε δύο πλεξούδες και στερέωσέ τες με μαλακά λαστιχάκια (για να μην φθαρεί η τρίχα σου). Κοιμήσου και άφησε τις πλεξούδες στο κεφάλι σου μέχρι το πρωί. Το αποτέλεσμα; Θα σε ενθουσιάσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Star nails: 10 μανικιούρ για να «ταξιδέψεις» στ’ αστέρια

Do it like Gigi Hadid - Πώς μπορείς να φορέσεις κι εσύ την κίτρινη σκιά

>

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved