10 stylish χτενίσματα για να δοκιμάσεις την άνοιξη του 2022 - Οι απόλυτες τάσεις

Σου έχω τις τάσεις των hairstyles που θα δούμε παντού την άνοιξη του 2022!

Ξέρεις τι λένε για τη μόδα! Συχνά τείνει να επαναλαμβάνεται, και όσον αφορά μερικές από τις μεγαλύτερες τάσεις στα μαλλιά της φετινής άνοιξης, αυτό ισχύει απόλυτα.

Οι τελευταίοι μήνες είχαν nostalgic vibes, καθώς είδαμε αρκετά ρετρό χτενίσματα. Πίσω στα 60’s και τα 70’s με Flipped ends (aka γυρισμένες άκρες προς τα έξω) curtain bangs και μαλλιά "twee", να εμφανίζονται σε όλα τα social media και στις εμφανίσεις των αγαπημένων μας celebrities στο κόκκινο χαλί, κατά τη διάρκεια της σεζόν των βραβείων.

ladia malliwn1

Γιατί η φύση ξέρει - Τι οφέλη έχουν τα φυσικά λαδάκια στα μαλλιά

Θα είσαι cute girl και την άνοιξη

Θέλουμε να είμαστε cute girls αυτήν την άνοιξη! Και σε αυτό, πέρα από τα ωραία mini floral φορέματα, μπορεί να βοηθήσει και το hairstyle.

Μαζί θα δούμε, λοιπόν, 10 cute ανοιξιάτικα χτενίσματα, που θα ευχαριστηθείς να κάνεις αυτές τις ηλιόλουστες μέρες που έρχονται.

Αυτές είναι οι τάσεις των hairstyles της άνοιξης για το 2022

Ο όγκος που βλέπαμε στη ρίζα των μαλλιών των supermodels της δεκαετίας του '90, το ζιγκ-ζαγκ χτένισμα (θυμήσου Bella Hadid), τα half up-half down κοτσιδάκια, οι girly κορδέλες και τα hair clips, θα είναι όλα trends την άνοιξη.

Είτε το στυλ σου είναι πιο μινιμαλιστικό είτε πιο μαξιμαλιστικό, είμαι σίγουρη ότι θα βρεις μια φρέσκια, νέα τάση στα hairstyles για να δοκιμάσεις την ανοιξιάτικη σεζόν και που ταιριάζει απίστευτα με το στυλ σου!



Στην gallery θα βρεις 10 cute hairstyles που θα βλέπεις παντού την άνοιξη του 2022!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Bottleneck bangs: H Selena Gomez έκανε το πιο hot κούρεμα της σεζόν

Do it like Gigi Hadid - Πώς μπορείς να φορέσεις κι εσύ την κίτρινη σκιά

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved