Star nails: 10 μανικιούρ για να «ταξιδέψεις» στ’ αστέρια

Τα σχέδια με αστέρια στα νύχια είναι η dreamy τάση της άνοιξης.

Star nails και το ταξίδι…τώρα ξεκινά! Πρόκειται για ένα διαφορετικό nail design που όμως στα άκρα μας δείχνει πάρα πολύ ωραίο. Δεν είναι καθόλου περίεργο σαν σχέδιο (αν αυτό σκέφτεσαι), και γιατί όχι αν θες να νιώσεις λίγο star, να μην το υιοθετήσεις στο μανικιούρ σου; Τα star nail art είναι άκρως ονειρικά και συναρπαστικά και συνδυάζονται εύκολα και με οτιδήποτε!

Εγώ, λοιπόν, θα σου προτείνω το επόμενο ραντεβού με τη nail artist σου να έχει θέμα τα…αστέρια!

anoixiatika nuxia1

Welcome spring! 10 μανικιούρ με πολύ χρώμα για να ανέβει η διάθεσή σου ASAP

Το μανικιούρ που κοιτάζοντάς το θα σε ταξιδεύει

Σε περίπτωση που σου αρέσει να δοκιμάζεις νέα πράγματα και είσαι με λίγα λόγια η τολμηρή που δοκιμάζει τις περισσότερες τάσεις, τα star nails είναι σίγουρα για σένα. Σου έχω 10 star nails σχέδια, για να διαλέξεις εκείνο που θα σε… ταξιδέψει περισσότερο. Το σχέδιο Easy stars φαίνεται υπέροχο παρά το ότι είναι απλό.

Μερικές χρυσές παγιέτες νυχιών σε σχήμα αστεριού στο nude mani σου, αρκούν για να πας το μανικιούρ σου σε άλλο επίπεδο που θα είναι μεν λιτό αλλά ταυτόχρονα απίστευτα γοητευτικό.

Τα σχέδια με αστέρια στο μανικιούρ είναι η dreamy τάση της άνοιξης

Σε περίπτωση που ψάχνεις ιδέες για να δοκιμάσεις αυτό το κάτι διαφορετικό, να είσαι βέβαιη ότι δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα nail art με αστέρια.

https://www.instagram.com/p/CG7yY5vDAgC/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Για παράδειγμα, αν επιλέξεις πιο έντονα χρώματα σε συνδυασμό με μικροσκοπικά αστεράκια, το αποτέλεσμα θα είναι απλά WOW (μια εικόνα, χίλιες λέξεις, θα δεις στην gallery για τι ακριβώς μιλάω).



Αν πάλι δεν είσαι fan των έντονων χρωμάτων, τότε οι nude αποχρώσεις που συμπληρώνονται με ωραία, μικροσκοπικά αστεράκια φαίνονται απλά αξιολάτρευτα. Νομίζω αρκετά είπα, δες όλα τα σχέδια που συγκέντρωσα για σένα στην gallery. Ώρα να λάμψεις!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Do it like Gigi Hadid - Πώς μπορείς να φορέσεις κι εσύ την κίτρινη σκιά

Απόκτησε τις βλεφαρίδες που πάντα ονειρευόσουν! 5 tips για να γίνουν πιο καμπυλωτές και πυκνές

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved