Oscars 2022: Η Zendaya ήταν το απόλυτο beauty Inspo της λαμπερής βραδιάς

H πρωταγωνίστρια του Euphoria μαγνήτισε τα φωτογραφικά φλας με το εντυπωσιακό σύνολο και μακιγιάζ της.

Με απόλυτη επιτυχία και μερικά απρόοπτα πραγματοποιήθηκε η 94η απονομή των βραβείων Όσκαρ στο Dolby Theatre στην περιοχή του Hollywood. Η πιο λαμπερή βραδιά του κινηματογράφου επέστρεψε και οι celebrities έδωσαν από νωρίς το «παρών» στο κόκκινο χαλί.

Ανάμεσα στις εμφανίσεις που ξεχώρισαν ήταν αυτή της Zendaya η οποία εμφανίστηκε φορώντας ένα εντυπωσιακό σύνολο δημιουργίας Valentino. Ένα λευκό σατέν πουκάμισο και μια maxi ασημί φούστα από παγιέτες ανέδειξαν την 25χρονη ηθοποιό μία από τις πιο καλοντυμένες παρουσίες της βραδιάς.

https://www.instagram.com/p/CbpOeriA65c/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μόνο τυχαία δεν ήταν η ενδυματολογική επιλογή της Zendaya αφού το σύνολο ήταν σχεδόν ίδιο με αυτό που είχε φορέσει η Sharon Stone στα Oscars του 1998. Πριν 24 ολόκληρα χρόνια η Stone είχε εμφανιστεί με ένα λευκό πουκάμισο και μια maxi ιριδίζουσα σατέν φούστα.

stone

@outump

Statement girl! Η Zendaya με breastplate στα βραβεία «Women In Film» ήταν... το κάτι άλλο

Η Zendaya ήταν η beauty queen των φετινών Όσκαρ

https://www.instagram.com/p/Cbo82AhMHtq/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

H Ζendaya συνδύασε την ασημί μεταλλική σκιά με έντονη λάμψη στα χείλη υιοθετώντας ένα νεανικό look που όλες θα θέλαμε να αντιγράψουμε. Τα χείλη της ήταν βαμμένα σε pink nude απόχρωση ενώ τα chrome nails (μανικιούρ που έχει έντονο μεταλλικό εφέ) που επέλεξε για τα άκρα της αποτελούν μια από τις πιο hot τάσεις νυχιών για τη φετινή χρονιά. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε έναν ελαφρώς ατημέλητο κότσο (updo), ο οποίος αναδείκνυε πλήρως τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

https://www.instagram.com/p/Cbow-73gfFM/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το smokey eye look σε πράσινη-μαύρη απόχρωση που έκανε η Zendaya στο after party του Vanity Fair ήταν αναμφίβολα ένα από τα πιο wow στοιχεία της εμφάνισής της. Τα χείλη της είχαν ένα natural καφέ χρώμα και μια γενναία στρώση lip gloss.

zendaya4

Πηγή κεντρικής: apimages.com



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved