Zendaya και Timothée Chalamet επιστρέφουν στο Dune Part 2 – Τι ξέρουμε για το sequel

Η δεύτερη ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο του 2023 και υπόσχεται περισσότερη Zendaya.

Η εταιρεία παραγωγής του Dune, Legendary Pictures, επιβεβαίωσε στις 26 Οκτωβρίου 2021 – μόλις τέσσερις ημέρες μετά την πρεμιέρα της ταινίας στους κινηματογράφους - ότι θα κυκλοφορήσει και sequel. «Αυτή είναι μόνο η αρχή... Ευχαριστούμε όσους έζησαν το «Dune» μέχρι τώρα αλλά και όσους θα πάνε να το δουν προσεχώς. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεχίσουμε αυτό το ταξίδι», ανέφερε η δήλωση στο Twitter.



Πριν από την επίσημη επιβεβαίωση, ο υποψήφιος για Όσκαρ σκηνοθέτης Denis Villeneuve εξήγησε πόσο προετοιμασμένος ήταν για μια επόμενη ταινία. Δήλωσε συγκεκριμένα: «Αυτό που θα πω είναι ότι όταν κάνεις μια ταινία σε δύο μέρη, όταν κάνεις το πρώτο μέρος, πρέπει να ξέρεις τι θα γίνει στο δεύτερο μέρος». Ο Villeneuve συνέχισε λέγοντας: «το έχω ονειρευτεί… οπότε θα έλεγα ότι είμαι έτοιμος να προχωρήσω αρκετά γρήγορα».

marvel_tainies_seires.jpg

Marvel Fandom Alert: Οι 5 καινούριες ταινίες και σειρές που θ' ανυπομονείς να δεις το 2022

Θα εμφανιστεί η Zendaya στο Dune: Part 2;

Η star του Euphoria Zendaya είχε μια πολύ σύντομη αλλά σημαντική εμφάνιση στο Dune: Part One. Ο Denis Villeneuve αποκάλυψε ότι η ηθοποιός θα επιστρέψει και θα έχει μεγαλύτερο ρόλο στο επερχόμενο σίκουελ. «Όσον αφορά τη Zendaya, θα πω ότι το Part 1 ήταν απλά η υπόσχεση. Γνωρίζω ότι πήραμε μια κλεφτή ματιά στο Part 1 αλλά στο Part 2, θα έχει σημαντικό ρόλο. Θα ακολουθήσουμε τον Timothee και την Zendaya στις περιπέτειές τους στην έρημο», δήλωσε προσθέτοντας πως: «Αυτό που με ενθουσίασε περισσότερο στο να επιστρέφω στο Arrakis είναι να περάσω ξανά χρόνο με αυτούς τους χαρακτήρες».

https://www.instagram.com/p/CZhiOqoJ7Ob/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αυτό που γνωρίζουμε επίσης είναι πως ενώ το Dune Part 1 επικεντρώθηκε κυρίως στον Paul Atreides και την Bene Gesserit, το δεύτερο μέρος θα εξερευνήσει μερικούς άλλους χαρακτήρες. Προσφάτως έγινε γνωστό πως δύο ακόμη σημαντικά ονόματα προστέθηκαν στο cast του Dune: Part 2 και είναι οι Florence Pugh (Black Widow, Midsommar) και Austin Butler (Elvis).

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @dunemovie

Διάβασε επίσης:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved