Είναι star του σινεμά - Η Zendaya με παραμυθένιο φόρεμα στα NAACP Image Awards

Για άλλη μια φορά, η Zendaya μαζί με τον Law Roach απέδειξαν πως αξίζουν διακαιωματικά τον τίτλο που τους δόθηκε.

Όσον αφορά το κόκκινο χαλί, η Zendaya πάντα εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της. Στις 27 Φεβρουαρίου, ακριβώς πριν από το πολυαναμενόμενο και συγκλονιστικό φινάλε της σεζόν του Euphoria στο HBO Max, η ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία φοράει μια εκθαμβωτική τουαλέτα για τα NAACP Image Awards του 2022: ένα strapless πράσινο και κόκκινο φόρεμα από τον οίκο Balmain.

Το φόρεμα ήταν vintage, συγκεκριμένα από τη συλλογή του brand από το 1956, και επιλέχθηκε φυσικά από τον αγαπητό στυλίστα της Zendaya, Law Roach. Η Z ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με απλά διαμαντένια κοσμήματα. Με την πληθωρική πλουμιστή του φούστα και τη στενή του μέση, η εμφάνιση της Zendaya ήταν ένας φόρος τιμής στο Old Hollywood. (Bonus points: το σχόλιο του Tom Holland που γράφτηκε 14 δευτερόλεπτα μετά τη δημοσίευση).

https://www.instagram.com/p/CaiyRj_udUu/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Για άλλη μια φορά φτάνει την κορυφή με το στυλ της

Ο Law Roach κοινοποίησε στον δικό του λογαριασμό ένα βίντεο στο οποίο βλέπουμε την Zendaya να φοράει ένα διαφορετικό σύνολο. Φόρεσε ένα λευκό μάλλινο παλτό με απλικαρισμένα παγετέ λουλούδια και ένα γκρι mini φόρεμα με ασημί παγιέτες από την Anatomy of Couture συλλογή του οίκου Valentino. Η Zendaya παρευρέθηκε στην τελετή βραβείων καθώς ήταν υποψήφια για την ερμηνεία της στο Malcom & Marie, έχασε ωστόσο από την Jennifer Hudson.

euphoria_premiera.jpg

Η Zendaya... σαν star του παλιού σινεμά! Η super chic εμφάνιση στην πρεμιέρα του Euphoria




https://www.instagram.com/reel/Cadx3QnjvTw/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Εκείνη και ο στυλίστας της είναι μεγάλοι fans του vintage. Στην πρεμιέρα της 2ης σεζόν του Euphoria τον Ιανουάριο, η Zendaya φόρεσε ένα vintage ριγέ Valentino φόρεμα από τη ανοιξιάτικη 1992 συλλογή του οίκου, το οποίο είχε φορέσει τότε η supermodel Linda Evangelista. Επιπλέον, πριν από έναν μήνα περίπου, επέλεξε πάλι μια custom δημιουργία του Valentino για την πρεμιέρα του Spider-Man: No Way Home, το οποίο ήταν εμπνευσμένο από σχέδιο του John Galliano από την Άνοιξη του 1997.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @zendaya

Διάβασε επίσης:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved