Οι καλύτερες meme-able στιγμές μόδας που... έριξαν το internet

Από τα Yeezys μέχρι τα Margiela Tabis, συγκεντρώσαμε τα καλύτερα memes που πέρασαν από την πασαρέλα!

Είσαι έτοιμη να ανακαλύψεις τα πιο δημοφιλή και meme-able fashion moments που έχουν αφιερωμένες σελίδες στο Instagram; Αν η απάντηση είναι ναι, τότε συνέχισε να διαβάζεις παρακάτω.

Maison Margiela Tabis

Αυτά τα παπούτσια με διαχωρισμένα τα δύο δάχτυλα των ποδιών και εμπνευσμένα από τα ιαπωνικά υποδήματα, είναι ένα από τα πιο meme-able στυλ αποκλειστικά και μόνο λόγω του σχεδιασμού τους. Φωτογραφίες εμφανίστηκαν σε όλο το Διαδίκτυο, με ιδιοκτήτες των Tabis να δημοσιεύουν στιγμιότυπά τους να κρατούν τα κλειδιά τους με το δάχτυλα του παπουτσιού.

leni_klum.jpg

Κορίτσια, φορέστε ό,τι θέλετε! Η Leni Klum με glam φόρεμα και... σαγιονάρες παραλίας

https://www.instagram.com/p/CE1kwP-CT_8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Jacquemus Le Chiquito

Αυτή η λιτή τσάντα κυκλοφόρησε το 2019 και έχει πλάτος μόλις δύο ίντσες, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον του Διαδικτύου. Αυτή η μικρή τσάντα έγινε αμέσως meme όταν το Twitter συζητούσε τι θα μπορούσε να χωρέσει εκεί μέσα.

Viktor and Rolf Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019

Ο οίκος Viktor & Rolf σχεδίασε φορέματα με προϋπάρχοντα memes, τα οποία στη συνέχεια ξαναέγιναν memes από μόνα τους. Φράσεις όπως «είμαι η μούσα του εαυτού μου» και «όχι φωτογραφίες παρακαλώ» καλύπτουν τα φορέματα χάρισαν στιγμές γέλιου στους χρήστες των social media.



Οι Ankle Bags της Chanel εμπνεύστηκαν από το Ankle Monitor της Lindsay Lohan

Το 2007, η Lindsay Lohan έγραψε στο Twitter, «μπορεί η CHANEL παρακαλώ να με βοηθήσει δίνοντάς μου μερικά αυτοκόλλητα για να τα βάλω στο βραχιόλι SCRAM μου, ώστε να μπορέσω τουλάχιστον να φορέσω ένα κομψό φόρεμα;». Η Chanel απάντησε τότε με την εμβληματική τσάντα αστραγάλου της, μια τσάντα τριών ιντσών που τυλίγεται γύρω από τον αστράγαλο και έχει σχεδιαστεί για να τοποθετείται ακριβώς πάνω από ένα παπούτσι.

Yeezy Slides

Τα διάσημα παπούτσια του ράπερ Kanye West έχουν φτιάξει ένα ζευγάρι slides που συγκρίθηκαν με τα Crocs και τα Play-Doh. Είναι ειρωνικό ότι το brand έχει επίσης συνεργαστεί με την εταιρεία Crocs.

Balenciaga Crocs και Toed Shoes

Ο οίκος Balenciaga, γνωστός για τα αθλητικά/κάλτσες του, συνεργάστηκε με την Crocs και δημιούργησε τα crocs – στιλέτο. Κάθε ζευγάρι κοστίζει 1.000 δολάρια (824,2 ευρώ). Πολύς κόσμος στο διαδίκτυο παραπονέθηκε για την τιμή και το σχέδιο, αλλά τουλάχιστον είναι τα μόνα τακούνια που θα είναι άνετα.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @margiela.tabi.toe

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Fashion report: Τα 10 πιο δημοφιλή brands και items του 2021 - Διαφάνειες, cut out, χαμός!

Τα 10 style icons του 2021 θα συνεχίσουν να μας απασχολούν και την επόμενη χρονιά

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved