Τα 10 style icons του 2021 θα συνεχίσουν να μας απασχολούν και την επόμενη χρονιά

Celebrities που σημάδεψαν παγκοσμίως όχι μόνο με το ταλέντο τους, αλλά και με την επιρροή τους στον χώρο της μόδας.

Αφού το 2020 ήταν μίζερο λόγω της καραντίνας, το 2021 είδε την επιστροφή μερικών fashion moments των πιο αγαπημένων μας style icons που μας έλειψαν πολύ.
Από το Met Gala μέχρι τα Όσκαρ, τα press tours και τις πρεμιέρες ταινιών (Zendaya και Lady Gaga, σας βλέπουμε), το 2021 ήταν σίγουρα πολύ πιο glamorous – και χαιρόμαστε πολύ γι’ αυτό. Φυσικά, ορισμένοι stars συνεχίζουν να φοράνε – όπως πολλές από εμάς – loungewear ρούχα. Όλες περιμέναμε ωστόσο με ανυπομονησία κατά τη διάρκεια της χρονιάς, να δούμε τους celebs να προωθούν τις νέες τους ταινίες, να κυκλοφορούν νέα μουσική, ή απλά να έχουν μια καλή δικαιολογία για να ντυθούν και να μας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό.

Η παγκόσμια πλατφόρμα αγορών μόδας Lyst παρακολουθούσε αυτά τα events, και ανακοίνωσε τους celebrities – και τώρα «style icons» - που δημιούργησαν το περισσότερο «buzz» με τις στυλιστικές τους επιλογές το 2021.

1. Zendaya

Το 2021 ήταν μια αρκετά σημαντική χρονιά για την γκαρνταρόμπα της Zendaya. Η εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ (φορώντας ένα κίτρινο φόρεμα Valentino) οδήγησε τις αναζητήσεις γι΄ αυτό το χρώμα να ανέβουν κατά 222% σε λιγότερο από 24 ώρες. Το wet-look Balmain φόρεμά της στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας και η εμφάνισή της στα BET Awards (με vintage Versace), οδήγησαν τις αναζητήσεις για τα φορέματα των δύο οίκων να ανέβουν κατά 190% και 122% αντίστοιχα.

zendaya_spiderman1.jpg

Με spider dress η Zendaya - Η τολμηρή στυλιστική επιλογή στην πρεμιέρα του Spider-Man: No Way Home



2. Dua Lipa

Το μαργαριταρένιο τσόκερ Vivienne Westwood της Dua στα BRIT Awards 2021 ενθάρρυνε τις αναζητήσεις για παρόμοια στυλ να αυξηθούν κατά 108% μέσα σε μια εβδομάδα. Στη συνέχεια, η εμφάνισή της στα Grammys με Versace ρούχο σημείωσε αύξηση κατά 245% στις προβολές σελίδων γι’ αυτό το brand.



3. Lil Nas X

Αφού ο Lil Nas X φόρεσε ένα κοστούμι Richard Quinn στα BET Awards, οι προβολές σελίδων για τα επικά floral κομμάτια του brand αυξήθηκαν κατά 78% μέσα σε μόλις 24 ώρες.

4. Hailey & Justin Bieber

Αφού παρευρέθηκαν μαζί σε μια εκδήλωση τον Ιούλιο, το μαύρο Alessandra Rich φόρεμα της Hailey έκανε τις αναζητήσεις για τα βελούδινα και δαντελένια φορέματα του brand να αυξηθούν κατά 168% μέσα σε 48 ώρες. O Justin υιοθετεί με τη σειρά του όλες τις τελευταίες τάσεις και έγινε το πρόσωπο του οίκου Balenciaga μέσα στο καλοκαίρι.

https://www.instagram.com/p/CR2EOgDHzec/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

5. Kai

Το μέλος τους συγκροτήματος EXO, Kai, κυκλοφόρησε το πρώτο του σόλο άλμπουμ στα τέλη του 2020, και συνέχισε να συνεργάζεται με τον οίκο Gucci. Όταν κυκλοφόρησε τον Απρίλιο, η πρώτη του capsule συλλογή έγινε sold out σχεδόν αμέσως και οι διαδικτυακές αναζητήσεις για το πολυτελές brand αυξήθηκαν κατά 264%.



6. A$AP Rocky & Rihanna

Ένα από τα πρώτα viral looks του A$AP Rocky και της Rihanna ήρθε το καλοκαίρι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του μουσικού τους βίντεο. Μέσα σε 48 ώρες, το σύνολο της Rihanna ενθάρρυνε τις αναζητήσεις για «κορσέδες» και «δερμάτινα bustier tops» να αυξήσουν κατά 86% και τις αναζητήσεις για shearling παλτό κατά 72%. Το σύνολο του A$AP Rocky είδε τις αναζητήσεις για trucker hats να αυξάνονται κατά 21% και για αρβύλες κατά 43%.



7. Tyler, The Creator

Μετά την εμφάνιση του Tyler, The Creator στα BET Awards, οι αναζητήσεις για το καπέλο του σε στυλ Ushanka αυξήθηκαν κατά 75%. Είναι μεγάλος θαυμαστής του leopard-print και των loafers, αναζητήσεις των οποίων αυξήθηκαν κατά 79% και 55% αντίστοιχα.

8. Harry Styles

Μετά την αξέχαστη εμφάνισή του στο κόκκινο χαλί στα Grammys, οι προβολές σελίδων για φτερά μπόα αυξήθηκαν κατά 1,500% μέσα σε 48 ώρες. Έχοντας φορέσει ένα δερμάτινο κοστούμι αργότερα εκείνο το βράδυ, οι αναζητήσεις για ανδρικά δερμάτινα παντελόνια αυξήθηκαν κατά 100% σε λιγότερο από 24 ώρες.



9. Jennifer Lopez

Μετά την εμφάνισή της στην Ορκωμοσία του Προέδρου τον Ιανουάριο, οι προβολές σελίδων για λευκά κομμάτια Chanel αυξήθηκαν 89% μέσα σε 24 ώρες, ενώ οι αναζητήσεις για μακριά λευκά παλτό αυξήθηκαν κατά 119%. Το παλτό houndstooth και το Louis Vuitton crop top που φόρεσε στο Super Bowl επηρέασε επίσης σε μεγάλο βαθμό τους θαυμαστές της, πυροδοτώντας μια αύξηση 10% στη ζήτηση γι’ αυτό το print, και 24% αύξηση στις αναζητήσεις για τον οίκο Louis Vuitton μέσα σε 24 ώρες.



10. Lady Gaga

Ακόμα και πριν την κυκλοφορία της ταινίας House of Gucci, τα κασκόλ του οίκου μόδας σημείωσαν αύξηση κατά 67%, αφού η Gaga φωτογραφήθηκε φορώντας ένα στο set. Η ζήτηση για platform boots αυξήθηκαν επίσης κατά 60% αφού η σταρ εμφανίστηκε να φοράει διάφορα ζευγάρια τον Ιούλιο.



Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: AP News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επιτέλους! Ο Harry Styles λάνσαρε το δικό του beauty brand

Τους ζηλεύουμε! O Justin και η Hailey με τα πιο WOW matching couple outfits

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved