Fashion report: Τα 10 πιο δημοφιλή brands και items του 2021 - Διαφάνειες, cut out, χαμός!

Δες τι αγόρασαν οι περισσότεροι το 2021!

Το Lyst είναι η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης που ασχολείται με τη μόδα, καθώς προσφέρει προϊόντα από 17.000 κορυφαία brands και καταστήματα παγκοσμίως. Επιπλέον, η εφαρμογή δημοσιεύει κάθε τρεις μήνες τον τριμηνιαίο της δείκτη κατατάσσοντας τα κορυφαία brands και προϊόντα. Τώρα, ήρθε η ώρα για τη «Lyst Year in Fashion» αναφορά, η οποία μας εξηγεί πώς ήταν το 2021 και τι να περιμένουμε για το 2022.

Πώς λειτουργούν τα δεδομένα του Lyst

Η εφαρμογή διαδικτυακών αγορών αναλύει πάνω από 150 εκατομμύρια αγοραστές μόδας και τις συνήθειές τους κατά τη διάρκεια του έτους. Εξετάζουν τις αναζητήσεις, τις απόψεις και τις αγορές τους για να εντοπίσουν τι ήταν τάση μέσα στο 2021 και τι θα ακολουθήσει το 2022. Οπότε, τσέκαρε την αναφορά του Lyst για το 2021 για να κατανοήσεις πού πηγαίνει η μόδα και να μάθεις εκ των προτέρων τι πρέπει να αγοράσεις το επόμενο έτος.

2021, η χρονιά της ελπίδας και της χαράς

Αυτές είναι οι top trending fashion στιγμές, σύμφωνα με την αναφορά του Lyst για το 2021:

Party time:

Είμαστε έτοιμοι να ξαναπαρτάρουμε. Οι πωλήσεις ρούχων με έντονα χρώματα αυξήθηκαν κατά 191%, και κοσμημάτων με χάντρες με χρώματα του ουράνιου τόξου κατά 545%. Επιπλέον, οι αναζητήσεις για ψηλοτάκουνα αυξήθηκαν κατά 233%, και για μπλούζες με έναν ώμο κατά 73% μέσα σε ένα μήνα. Οι μίνι φούστες και τα φορέματα ήταν από τις πιο γρήγορα ανοδικές τάσεις το 2021.

https://www.instagram.com/p/CNYAcdRBq-j/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες και το Met Gala:

Αθλητικές εκδηλώσεις, όπως οι Ολυμπιακοί Αγώνες, επανέφεραν το ενδιαφέρον για τα sportswear ρούχα. Από την άλλη ωστόσο, οι αναζητήσεις για τον οίκο Balenciaga αυξήθηκαν κατά 505% μέσα σε 48 ώρες μετά την επιστροφή του Met Gala.

athleisure_trends.jpg

9 athleisure trends που θα επικρατήσουν το 2022 - Για να δεις τη γυμναστική με άλλο μάτι

Επιστροφή της Εβδομάδα Μόδας:

Μετά το NYFW, οι αναζητήσεις για μίνι τσάντες, φούστες Thom Browne και cut-out πλεκτά αυξήθηκαν. Και μετά το LFW, οι αγοραστές έψαχναν για preppy κομμάτια όπως loafers και πουκάμισα με γιακά Peter Pan. Το Lyst ανέφερε ότι ο οίκος Balenciaga είχε τις περισσότερες διαδικτυακές αναζητήσεις το 2021, μετά τη συλλογή του σε συνεργασία με τους The Simpsons, σημειώνοντας αύξηση 355% σε μόλις 24 ώρες.



Η τηλεόραση που επηρεάζει τις τάσεις της μόδας:

Το Bridgerton προκάλεσε άνοδο 23% στη ζήτηση για κορσέδες. Το Gossip Girl επανέφερε το preppy στυλ. Και οι αναζητήσεις για τον οίκο Halston αυξήθηκαν κατά 550% έπειτα από την κυκλοφορία της μίνι σειράς του Netflix για τον σχεδιαστή της δεκαετίας του '70.



Μόδα και TikTok:

Οι αναζητήσεις για το «Y2K» αυξήθηκαν κατά 389% φέτος. Οι χρήστες του TikTok γοητεύτηκαν επίσης από το royalty style, εξ ου και οι τάσεις της μόδας «Royalcore» και «Princesscore».



Συνέχισε παρακάτω για να μάθεις ποια είναι τα 10 πιο περιζήτητα κομμάτια σύμφωνα με την αναφορά του Lyst για το 2021.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @nensidojaka

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

December Alert! 10 κομψά σύνολα για το style inspo του Δεκεμβρίου

Τα 3 πιο hot αξεσουάρ του 2021 θα τα φοράς και τη νέα χρονιά

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved