Τα 3 πιο hot αξεσουάρ του 2021 θα τα φοράς και τη νέα χρονιά

Τα accessories που δεν πρέπει να λείπουν από τα χειμωνιάτικά σου σύνολα!

Είναι αυτονόητο ότι υπήρχε μια μεγάλη λίστα με πράγματα που μου έλειψαν κατά τη διάρκεια του lockdown πέρσι τον χειμώνα. Όσο ασήμαντο και να ακούγεται, ένα από αυτά ήταν να παρατηρώ τις στυλάτες κοπέλες στα στενάκια της Αθήνας και στα μέσα μεταφοράς, αντλώντας έτσι έμπνευση και θαυμάζοντας τούς συχνά πρωτότυπους συνδυασμούς. Ευτυχώς, τους τελευταίους μήνες αναπλήρωσα τον χαμένο χρόνο, και μερικές τάσεις του χειμώνα ήρθαν στο προσκήνιο.



Τα αξεσουάρ που θα δώσουν ξεχωριστή νότα στα looks σου

Αυτήν την σεζόν λοιπόν, παρατήρησα πως στο feed μου στο Instagram αλλά και στα σύνολα των πιο στυλάτων γυναικών της Αθήνας, πρωταγωνιστές δεν ήταν άλλα από τα αξεσουάρ. Τα αξεσουάρ έχουν την δυνατότητα να απογειώσουν ακόμη και τα πιο βαρετά σύνολα, πράγμα που αποδεικνύει πως είναι απαραίτητα για μια ολοκληρωμένη εικόνα. Προσθέτουν χρώμα, λάμψη, αλλά και στυλ σε κάθε outfit.

krios_kairos_vroxi_skoufaki.jpg

Έβαλε ψύχρα και χρειάζεσαι σκούφο - 10 super stylish για να διαλέξεις



Σκέψου τα έντονα χρώματα και τις statement σιλουέτες. Υπάρχουν τρία items συγκεκριμένα που συνεχίζω να βλέπω παντού: πολύχρωμα beanies, κασκόλ με checked print, και chunky μοκασίνια. Το καθένα από αυτά έχει τη δυνατότητα να αναβαθμίσει και να ολοκληρώσει τα χειμωνιάτικα μας σύνολα.

https://www.instagram.com/p/CWiRNG5MeO3/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αν θέλεις λοιπόν και εσύ να εντάξεις στο στυλ σου αυτά τα 3 κομμάτια-κλειδιά, συνέχισε στην gallery που ακολουθεί για να δεις πώς τα φόρεσαν οι πιο στυλάτες κοπέλες του Instagram.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @joannalari

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

10 WOW ζώνες για να αναβαθμίσεις τα καθημερινά σου σύνολα με μια απλή κίνηση

Καλσόν: Το fashion item που θα μεταμορφώσει τις φθινοπωρινές σου εμφανίσεις (+9 για να διαλέξεις)

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved