Καλσόν: Το fashion item που θα μεταμορφώσει τις φθινοπωρινές σου εμφανίσεις (+9 για να διαλέξεις)

Το απόλυτο αντικείμενο του πόθου ανάμεσα σε fashion bloggers και Influencers.

Μόλις ξεκινήσουν να κρυώνουν τα πόδια σου όταν βγαίνεις έξω το φθινόπωρο και τον χειμώνα, τότε ξέρεις πως πρέπει να βγάλεις από την αποθήκη τα καλσόν σου. Αυτή η στιγμή λοιπόν έχει έρθει, και δεδομένου της παρουσίας του καλσόν στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι, φαίνεται ότι αυτό το αξεσουάρ δεν είναι απλώς πρακτικό – κάνει fashion statement από μόνο του.

Έβαλε ψύχρα και χρειάζεσαι σκούφο - 10 super stylish για να διαλέξεις

Πολυτελή και σούπερ γοητευτικά

Πολλά brands έχουν κυκλοφορήσει καλσόν σε διάφορα χρώματα, καλυμμένα με λογότυπα, δαντέλα και διάφορα διακοσμητικά. Από το φθινόπωρο του 2019 μάλιστα, όταν τα πράγματα ήταν πολύ πιο απλά, πριν την πανδημία δηλαδή, τα καλσόν είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στις συλλογές των σχεδιαστών.

Από το καλσόν με μονόγραμμα του οίκου Gucci έως το δαντελωτό καλσόν του οίκου Versace, το 2020 πάθαμε ιδιαίτερη εμμονή (όλος ο κόσμος της μόδας για την ακρίβεια) με αυτό της Chanel. Παρά την «τσουχτερή» τιμή του, αυτό το καλσόν (σε μαύρη οπάκ και σε λευκή απόχρωση) μπορούσε αναμφισβήτητα να μεταμορφώσει κάθε εμφάνιση.



Μάλιστα, αν περνούσες αρκετό χρόνο στο Instagram, είναι λογικό να νόμιζες ότι μόνο τα καλσόν του συγκεκριμένου οίκου ήταν διαθέσιμα. Τέτοια ήταν η απανταχού παρουσία τους. Μετά από αυτή την επιτυχία, σχεδιαστές όπως ο Saint Laurent και η Molly Goddard τα συμπεριέλαβαν ακόμη και στις συλλογές τους για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022.

https://www.instagram.com/p/CFTyspxBF_z/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Καθώς είναι φθινόπωρο τώρα, είναι μια καλή στιγμή για να επενδύσεις σε ένα καλσόν. Εκτός από τους πολυτελείς οίκους μόδας, υπάρχουν πολλά ζευγάρια καλσόν στην αγορά σε πολύ πιο προσιτές τιμές φυσικά, που θα μεταμορφώσουν τα σύνολά σου. Συνέχισε παρακάτω για να δεις ποια είναι αυτά.

kolan_mono_gia_esena1.png

Καλσόν με σχέδιο, Attrattivo

Φόρεσέ το με ένα all-black σύνολο που αποτελείται από ένα δερμάτινο σορτς, ένα μαύρο τοπ και μποτάκια με κορδόνια.

Συνέχισε παρακάτω για να δεις τα υπόλοιπα.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @sabinesocol

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved