9 athleisure trends που θα επικρατήσουν το 2022 - Για να δεις τη γυμναστική με άλλο μάτι

Αυτή θα είναι η αθλητική γκαρνταρόμπα σου τον επόμενο χρόνο!

Οι περισσότεροι άνθρωποι θέτουν στόχους που θέλουν να πετύχουν τη νέα χρόνια. Ίσως για εσένα, αυτό περιλαμβάνει να δώσεις στον εαυτό σου λίγη περισσότερη ώρα χαλάρωσης ή να εστιάσεις στην υγεία σου. Όσον αφορά το τελευταίο, το γυμναστήριο ή η καθημερινή βόλτα στην γειτονιά, αποτελούν κοινούς στόχους για πολλούς.

Το να θέτεις όμως έναν στόχο και να τον πετυχαίνεις είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Αν ψάχνεις και εσύ κάτι που θα σου δώσει το κίνητρο να γυμναστείς την νέα χρονιά, τότε τα 9 athleisure trends που θα βρεις παρακάτω είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι. Ανάμεσα στα εντυπωσιακά floral prints και τα σέξι ντεκολτέ, η γυμναστική δεν ήταν ποτέ τόσο stylish.



Αξέχαστα και σαγηνευτικά sportswear looks

Όλοι ζούμε τόσο πολυάσχολες ζωές που η ευκολία και η πρακτικότητα είναι βασικά στοιχεία μιας day to night γκαρνταρόμπας. Η χρήση χρώματος σε συνδυασμό με κλασικές γραμμές είναι ένας τρόπος να εξερευνήσουμε το προσωπικό μας στυλ και την ταυτότητά μας χωρίς να θυσιάσουμε την άνεση και τη διαχρονικότητα. Ποιος καλύτερος τρόπος για να δημιουργήσεις μια άνετη και πρακτική γκαρνταρόμπα από το να υιοθετήσεις τα πιο διάσημα athleisure styles για την επερχόμενη χρονιά;

askiseis_gimnastikis_tiktok7.jpg

Για πάμε! Τα workout trends του Tik Tok θα σε κάνουν να ξεκινήσεις τώρα τη γυμναστική

https://www.instagram.com/p/CWTQA4KsCAW/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Συνέχισε στην gallery που ακολουθεί για να μάθεις ποια είναι αυτά. Είτε σκοπεύεις να τα φορέσεις στο γυμναστήριο είτε για ψώνια το Σαββατοκύριακο, σίγουρα θα βρεις κάποιο που να σου ταιριάζει.



Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @setactive

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τα 6 πιο hot denim trends του 2022 - Δεν θα ξέρεις ποιο να διαλέξεις

King of the shoes! 5 τάσεις στις μπότες που θα φοράς φέτος τον χειμώνα

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved