Τα jelly sandals είναι φέτος το απόλυτο καλοκαιρινό παπούτσι

Η τάση που θα κάνει ακόμη πιο cool όλες σου τις εμφανίσεις.

Βρισκόμαστε ήδη σε #summermood ενώ κάθε μέρα η θερμοκρασία είναι ολοένα και πιο υψηλή. Οι καλοκαιρινές μας εμφανίσεις απαιτούν άνεση και στυλ με τα παπούτσια να έχουν για ακόμη μια φορά τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Αν ανήκεις σε αυτές που αγαπούν τις σαγιονάρες, τα σανδάλια και τα mules, σου έχουμε υπέροχα νέα.

Εδώ και λίγο καιρό μια μεγάλη τάση κάνει κυριολεκτικά χαμό και όλα τα cool κορίτσια τρέχουν να την υιοθετήσουν. Μιλάμε φυσικά για τα #jellysandals, το shoe trend που θα βλέπεις παντού αυτό το καλοκαίρι και αξίζει να δοκιμάσεις. Τα συγκεκριμένα σανδάλια είναι κατασκευασμένα κυρίως από σιλικόνη, γεγονός που τα κάνει ελαφριά, εύκολα στο περπάτημα και πολύ νεανικά.

Μπορούν να φορεθούν κυριολεκτικά από το πρωί μέχρι το βράδυ, στη βόλτα ή σε μια βραδινή έξοδο όπου θα τα συνδυάσεις με το αγαπημένο σου σύνολο. Τόλμησε να τα βάλεις με σορτς, φούστες, φορέματα και όλα σου τα jeans για να φτιάξεις μοναδικά looks. Εμείς κάναμε ήδη μια mini έρευνα αγοράς για εσένα θέλοντας να βρούμε τα ωραιότερα jelly sandals αυτής της σεζόν. Στη gallery που ακολουθεί θα τα βρεις όλα.

Δες επίσης: Billie Eilish: Η φωτογραφία που ξεπέρασε τα 8 εκ. likes σε μία μέρα

https://www.instagram.com/p/COON-OdAH6_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πηγή κεντρικής: @kaileehanna

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved