Οδηγός αγοράς: Τα ωραιότερα sneakers για τα φθινοπωρινά σου looks

Eπιλογές για κάθε γούστο και στυλ.

Τα τελευταία χρόνια τα sneakers έχουν γίνει το must-have παπούτσι σε κάθε teen γκαρνταρόμπα και όχι τυχαία. Κομψά, άνετα, νεανικά και σύγχρονα, μπορούν να φορεθούν κυριολεκτικά από το πρωί ως το βράδυ με πολλά αγαπημένα σου fashion items.

Συνδυάζονται με jeans, με φόρμες, με φορέματα, κολάν και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς, δίνοντάς σου την ευκαιρία για mix n' match συνδυασμούς που μπορούν να σε βγάλουν ασπροπρόσωπη όλες τις ώρες της ημέρας.

Προσωπικά, τα επιλέγω ξανά και ξανά στο γραφείο, στη βόλτα, στο γυμναστήριο, ακόμη και σε μια χαλαρή βραδινή μου έξοδο με φίλες αφού είναι ό,τι πιο άνετο έχω στην γκαρνταρόμπα μου και φοριούνται με πολλά, διαφορετικά looks. Ειλικρινά όσα ζευγάρια κι αν έχω (πίστεψέ με, είναι πολλά) νιώθω πως ποτέ δεν είναι αρκετά αφού πάντα θα βρεθεί ένα ακόμη σχέδιο που θα μου «κλέψει» την καρδιά.

Τα μονόχρωμα sneakers (μαύρο, λευκό κ.ά.) είναι η πιο safe επιλογή ωστόσο αξίζει πάντα να επενδύσεις σε ένα πιο ιδιαίτερο ζευγάρι, με έντονο print και χρώματα αν θες να απογειώσεις ακόμη και το πιο απλό look με μία μόνο κίνηση.

Πώς θα φορέσεις τα sneakers σου φέτος

  • με κολάν, t-shirt και ζακέτα: στο σχολείο ή στη βόλτα
  • με φόρεμα: σε μια χαλαρή έξοδο με φίλους
  • με τζιν, crop top και ζακέτα: στην πρωινή σου έξοδο
  • με φόρμες: στο γυμναστήριο ή στο σινεμά

Οδηγός αγοράς: 6 mini φορέματα για τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις

It's shopping time

Κάνε τώρα scroll για να ανακαλύψεις τα ωραιότερα sneakers της αγοράς που ξεχωρίσαμε για εσένα. Κομψά, θηλυκά, άνετα και cool θα φορεθούν από το πρωί ως το βράδυ για να απογειώσουν τα φθινοπωρινά looks σου. Το μόνο που εσύ έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις το αγαπημένο σου και να το προσθέσεις στην wishlist με ένα μόνο κλικ.

Screenshot-2023-08-22-122047.png

1) ADIDAS

Screenshot-2023-08-22-122220.png

2) UNDER ARMOUR

Screenshot-2023-08-22-122347.png

3) MIGATO

Screenshot-2023-08-22-122501.png

4) ENVIE SHOES

Screenshot-2023-08-22-122618.png

5) TSAKIRIS MALLAS

Πηγή κεντρικής: pexels.com

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved