Billie Eilish: Η φωτογραφία που ξεπέρασε τα 8 εκ. likes σε μία μέρα

Η τραγουδίστρια δημοσίευσε μία φωτογραφία που ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Η Billie Eilish είναι το κορίτσι των τελευταίων ετών. Είναι η τραγουδίστρια που κατάφερε με τα πρώτα της κιόλας βήματα να ξεχωρίσει μέσα στη showbiz. Αυτό δεν είναι σε καμία περίπτωση εύκολο. Ειδικά αυτήν την εποχή που οι celebrities εμφανίζονται ο ένας μετά τον άλλον και πραγματικά δεν ξέρεις με ποιον να πρωτοασχοληθείς.

Τα πράγματα εξελίχθηκαν πολύ γρήγορα για την Billie. Τα τραγούδια της ακούγονται σε όλον τον πλανήτη. Ξανά και ξανά. Είναι το είδωλο εκατομμύρια ανθρώπων σε όλον τον κόσμο, για τη φωνή και για τον χαρακτήρα της. Για αυτό που εκπροσωπεύει. Για το ότι δείχνει ότι το μόνο που θέλει είναι να είναι ο εαυτός της και τίποτα περισσότερο.




Η Eilish, λοιπόν, διατηρεί έναν πολύ επιτυχημένο λογαριασμό στο Instagram που ξεπερνάει τη στιγμή που μιλάμε τους 85 εκατομμύρια followers. Και εκεί είναι που δημοσιεύει φωτογραφίες της, οι οποίες και γεμίζουν με likes και σχόλια από το κοινό.

Μία από τις πρόσφατες, συγκεκριμένα, δείχνει την τραγουδίστρια σε μαύρο φόντο, με zoom στα υπέροχα πράσινα μάτια της και caption «αν ακούνε μέσα από τον τοίχο».

Η φωτογραφία γρήγορα ξεπέρασε τα 8 εκατομμύρια likes και για πολύ καλό λόγο.

Δες τη στη συνέχεια.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved