Η Kylie Jenner ετοιμάζει τη νέα της συλλογή με μαγιό

Οι τελευταίες της φωτογραφίες στο Instagram ενίσχυσαν τις φήμες για νέο επαγγελματικό βήμα.

Η Kylie Jenner μπορεί να δείχνει χαλαρή και να ποζάρει συνεχώς δίπλα από μια πισίνα ωστόσο παράλληλα είναι πολύ busy καθώς ετοιμάζει το επόμενο επαγγελματικό της βήμα. Σύμφωνα με το WWD, η 23χρονη κατοχύρωσε την επωνυμία "Kylie Swim" και "Kylie Swim by Kylie Jenner", οδηγώντας μας στο συμπέρασμα ότι ίσως πολύ σύντομα να έχουμε ανακοινώσεις.

Μετά τα απανωτά posts της Kylie με μπικίνι, όλα δείχνουν πως η αγαπημένη μας celeb θα λανσάρει άμεσανέα δική της συλλογή με μαγιό. Δεν είναι λίγες άλλωστε οι φορές που η Kylie «έριξε» το διαδίκτυο με τις καλοκαιρινές της πόζες ενώ κάθε item που επιλέγει να φορέσει γίνεται αργότερα ανάρπαστο.

Οι φήμες αναφέρουν πως θα κυκλοφορήσει μια εντυπωσιακή συλλογή με μαγιό καθώς και άλλα είδη που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην παραλία όπως γυαλιά, καπέλα, πετσέτες, σαγιονάρες κ.ά. Από την άλλη μεριά, το γεγονός ότι η Kylie κατοχύρωσε τις παραπάνω εμπορικές επωνυμίες δεν σημαίνει απαραίτητα ότι σκοπεύει να προχωρήσει φέτος στην κυκλοφορία μιας ακόμη συλλογής.

Η οικογένεια των Kardashians έχει φροντίσει να προστατεύσει καλά το brand name της, διαθέτοντας εμπορικό σήμα σχεδόν για τα πάντα. Εμείς δεν έχουμε παρά να περιμένουμε νεότερα, παρακολουθώντας παράλληλα συχνά το προφίλ της Kylie στα social media.

Δες επίσης: Cinderella: Οι πρώτες φωτογραφίες από τη νέα ταινία της Camila Cabello

https://www.instagram.com/p/CNNxhBFnLB8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πηγή φωτογραφιών: @kyliejenner

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved