Cinderella: Οι πρώτες φωτογραφίες από τη νέα ταινία της Camila Cabello

Η νέα εκδοχή της Σταχτοπούτα θα έχει όλη τη λάμψη που της αρμόζει.

Πολύ καιρό βρισκόμασταν στην αναμονή κάποιας εξέλιξης σχετικά με τον ρόλο της Σταχτοπούτα που ανέλαβε η Camila Cabello. Γνωρίζαμε ότι στην ταινία θα παίξει στο πλευρό του Nicholas Galitzine, αλλά, από εκεί και πέρα, κάποιο οπτικό υλικό από την παραγωγή δεν υπήρχε.

«Η Σταχτοπούτα είναι το κλασικό που όλοι ξέρουμε και αγαπάμε, αλλά αυτήν τη φορά με ένα μοντέρνο, μοναδικό twist και με πρωταγωνίστρια την υπέροχη Camila Cabello και ένα cast από all-star. Ο παραγωγός James Corden και η ομάδα που φτιάχνει τις ταινίες έχει πάρει αυτό το πολύ αγαπημένο παραμύθι και το έχει ανανεώσει με μία φρέσκια, δυναμική προοπτική που ‘μιλάει’ στο κοινό και στις οικογένειες γύρω στον κόσμο. Δε θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι για το κοινό μας παγκοσμίως που τραγουδάει και χορεύει μαζί με τη φαντασία του Kay Cannon για αυτήν την ιστορία», είπε η Jennifer Salke, Head of Amazon Studios.



Το remake του κλασικού παραμυθιού ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει μέσα στον Σεπτέμβριο του 2021 στο Prime Video, αλλά μέχρι τότε κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες από την πρωταγωνίστρια και τον συμπρωταγωνιστή της.

Δες το νέο υλικό στην παρακάτω gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved