Η Rosé των Blackpink πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια διάσημης εταιρίας κοσμημάτων

Η διάσημη τραγουδίστρια προσθέτει ακόμη μια σημαντική συνεργασία στο ενεργητικό της.

Αρκετές από εμάς σκέφτονται την αείμνηστη ηθοποιό Audrey Hepburn όταν ακούν το όνομα Tiffany & Co. Η διάσημη εταιρία κοσμημάτων που φημίζεται για τα μπλε κουτιά της και τους διαχρονικούς θησαυρούς της ανακοίνωσε την νέα πρέσβειρά της που δεν είναι άλλη από την Rosé των BLACKPINK.

Η τραγουδίστρια από την Νότια Κορέα έχει καταφέρει να συνεργαστεί με κορυφαίους οίκους και εταιρίες (YSL, Tiffany & Co κ.ά) σε ηλικία μόλις 24 ετών. Την ίδια ώρα το συγκρότημα παραμένει ένα από τα πιο δημοφιλή παγκοσμίως με τα τραγούδια τους να μετρούν εκατομμύρια προβολές στο Youtube.

Η νεαρή pop star είναι ιδιαίτερα χαρούμενη για αυτή την συνεργασία. «Πάντα αγαπούσα να φοράω κοσμήματα Tiffany», δήλωσε χαρακτηριστικά στον Τύπο. «Το να πρωταγωνιστείς στην καμπάνια μιας κορυφαίας εταιρίας που ήταν μέρος της ζωής μου για μεγάλο χρονικό διάστημα το καθιστά πολύ πιο ξεχωριστό για μένα. Νιώθω μεγάλη τιμή και ενθουσιασμό που είμαι μέρος της εκστρατείας HardWear και ανυπομονώ να τη δουν όλοι», συμπλήρωσε.

Η Rosé δεν δίστασε να κάνει μια μεγάλη αποκάλυψη στο Instyle. «Τα κοσμήματα Tiffany ήταν μέρος της ζωής μου από την περίοδο που φοιτούσα στο γυμνάσιο. Συνηθίζαμε να συγκεντρώνουμε χρήματα για να δωρίζουμε ο ένας στον άλλον χαριτωμένα μικρά περιδέραια Tiffany και υπήρχε πάντα αυτός ο ιδιαίτερος ενθουσιασμός».

Δες επίσης: Billie Eilish: Μόλις αποκαλύφθηκε ποιο είναι το νέο της αγόρι (photos+ vid)

https://www.instagram.com/p/CN6-G_KjRDu/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πηγή φωτογραφιών: @rosies_are_rosie

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved