Billie Eilish: Μόλις αποκαλύφθηκε ποιο είναι το νέο της αγόρι (photos+ vid)

Δεν άργησε να γίνει η αποκάλυψη και ναι, αυτός ο ηθοποιός είναι το αγόρι της Billie.

Μετά από καιρό η Billie Eilish αποφάσισε να κάνει γνωστό στους διαδικτυακούς της φίλους πως έχει σχέση και μάλιστα η αποκάλυψη ήρθε μετά από μια κοινή εμφάνισή της με τον όμορφο ηθοποιό αλλά και έπειτα από τις δημόσιες αγκαλιές τους.

Η 19χρονη καλλιτέχνιδα έχει μιλήσει στο παρελθόν και έχει κάνει σαφές πως η προσωπική της ζωή φροντίζει να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Τι άλλαξε τώρα; Μήπως η σχέση τους είναι σοβαρή και δεν φοβάται να εκτεθεί με το νέο της αγόρι;

Η αλήθεια είναι πως κανένας από τους δύο δεν βγήκε να αποκαλύψει πως μαζί βλέπουν το υπόλοιπο της ζωής τους και πράγματι στα social media κρατούν μια ουδέτερη στάση. Πώς αποκαλύφθηκαν; Ο φωτογραφικός φακός τους έπιασε σε περιοχή της Santa Barbara το Σαββατοκύριακο και εκτός από άνετοι και cool ήταν και… αγκαλιασμένοι. Ναι, έκαναν τη βόλτα τους πιασμένοι χέρι- χέρι και θέλουμε να σου πούμε πως εμείς τον εγκρίνουμε.

Ποιος είναι όμως ο… αγαπητικός της Billie; Πρόκειται για τον ηθοποιό Matthew Tyler Vorce. Ο 29χρονος ταλαντούχος ηθοποιός έχει πρωταγωνιστήσει σε διάφορα projects μερικά εκ των οποίων το «Little Monster» το 2012 αλλά και το «Mother, May I Sleep With Danger» το 2016. Άραγε να είδε τις ταινίες η Billie και να ήταν το παιδικό της celeb crush;

Από τις φωτογραφίες που θα βρεις παρακάτω θα καταλάβεις και μόνη σου πως οι δυο τους είναι δύο καλλιτεχνικά πλάσματα με ιδιαίτερο στιλ και σίγουρα θα τα πάνε καλά, μένει μόνο να έρθει η επίσημη ανακοίνωσή τους. Μέχρι τότε μπορείς να αρκεστείς με όσα σου αναφέραμε. Τέλος, αν θελήσεις να τον ψάξεις στα social media, θα σε στενοχωρήσουμε. Το προφίλ του είναι ακόμη ιδιωτικό.



Δες περισσότερα στη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved