Η νέα συλλογή της θετής κόρης της Kamala Harris θα σου δώσει έμπνευση

Το κορίτσι που έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω του τους τελευταίους μήνες.

Ποτέ δεν πρέπει να το βάζεις κάτω. Πρέπει να έχεις όνειρα και να τα ακολουθείς και να μην αφήνεις τις νόρμες της κοινωνίας και τις άγραφες ηλικίες να ορίζουν το μέλλον σου. Το ταλέντο, όταν υπάρχει, δεν μπορεί να κρυφτεί. Είναι εκεί και σε περιμένει να το εκμεταλλευτείς.

Η θετή κόρη της Αντιπροέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, Kamala Harris, σίγουρα αυτό έχει στο μυαλό της. Η Ella Emhoff είναι το κορίτσι των τελευταίων μηνών. Αυτό που ήρθε στο προσκήνιο με την ορκωμοσία της Harris, όταν έκανε όλους τους λάτρεις της μόδας να ασχολούνται μόνο με το outfit της.

Να σου θυμίσουμε κιόλας ότι η επιλογή που έκανε -ένα ruffled dress από Bathseva Hay μαζί με ένα παλτό Miu Miu- ήταν καθαρά δική της, μία επιλογή που έθεσε τις βάσεις για την άποψη που έχει σήμερα ο πλανήτης σχετικά με τη σχέση της με τη μόδα: fashion icon.




Η 21χρονη Emhoff, τώρα, πάει την καριέρα της ένα βήμα παραπέρα. Αποφάσισε, λοιπόν, τη συνεργασία της με το brand της Hay για μία συλλογή από πλεκτά ρούχα.

Ακριβής ημερομηνία για την κυκλοφορία της συλλογής ακόμα δεν υπάρχει, ούτε για τα σχέδια που αυτή θα περιλαμβάνει. Ωστόσο, με βάση το στυλ της Emhoff, λογικά περιμένουμε ένα πολύ κομψό και κλασικό αποτέλεσμα.

Δες επίσης: Το κόλπο της Selena Gomez για να είναι πάντα στυλάτη μέσα στο σπίτι

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved