Το κόλπο της Selena Gomez για να είναι πάντα στυλάτη μέσα στο σπίτι

Μέσα στην καραντίνα, εντυπωσίασε με τα outfits που δημιούργησε.

Η Selena Gomez είναι πλέον το ίνδαλμά μας. Ένα κορίτσι που ξεκίνησε από πολύ μικρό την ενασχόλησή του με τη showbiz, απέδειξε το ταλέντο του στην υποκριτική και, φυσικά, το τραγούδι και που, σήμερα, ό,τι και να κάνει, θα τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας. Ακριβώς επειδή έχει καταλάβει τι συμβαίνει γύρω από το όνομά της, προσπαθεί να το εκμεταλλεύεται για να δίνει έμπνευση σε κάθε τομέα.

Από τις αρχές του 2020, βρισκόμαστε σχεδόν διαρκώς στο σπίτι. Ο καναπές και το κρεβάτι έχουν μετατραπεί στα αγαπημένα μας έπιπλα. Δεν μπορείς να πεις ότι χρειαστήκαμε ιδιαίτερα τα ρούχα του street style.




Κατά βάση, η παραμονή μας στο σπίτι μάς βρίσκει με τα πιο καθημερινά items. Φόρμες, άνετα παντελόνια, φούτερ, είναι αυτά που βρέθηκαν κορυφαία στη λίστα των προτιμήσεών μας.

Η Selena, λοιπόν, όλο αυτό το διάστημα τράβηξε πολλές φωτογραφίες στο σπίτι. Σε κάθε μία από αυτές ήταν πολύ στυλάτη, χωρίς, όμως, να φαίνεται ότι έχει καταβάλει ιδιαίτερο κόπο. Το «κόλπο» της πίσω από αυτό το αποτέλεσμα είναι πολύ απλό: total εμφανίσεις, όχι ιδιαίτεροι πειραματισμοί και «ήσυχα» χρώματα.

Η τραγουδίστρια κυρίως εμφανιζόταν φορώντας φόρμες. Το θέμα από εκεί και πέρα ήταν με τι top θα τις συνδυάσει και σε τι χρώμα.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις μερικές από τις εμφανίσεις που δε θα ξεχάσουμε.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved