Η θετή κόρη της Kamala Harris περπάτησε στην πασαρέλα & ήταν εκθαμβωτική

Ένα κορίτσι με κλασική ομορφιά και φινέτσα.

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που η Kamala Harris ήταν το πρώτο θέμα συζήτησης λόγω της εκλογής της ως Αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Εθνών. Ο κόσμος ξαφνικά ασχολήθηκε μαζί της για πάρα πολλούς λόγους που σημάδεψαν τη σύγχρονη ιστορία, όπως το γεγονός ότι αποτελεί την πρώτη γυναίκα που εκλέγεται στο συγκεκριμένο, υψηλόβαθμο αξίωμα.

Μακριά από την πολιτική, ωστόσο, η θετή της κόρη, Ella Emhoff, αποτέλεσε άλλο ένα μέλος της οικογένειάς της, το οποίο αυτές τις ημέρες συζητάει όλος ο πλανήτης. Γιατί; Γιατί το 21χρονο πολύ εντυπωσιακό κορίτσι στις 28 Ιανουαρίου έγινε μέλος του πρακτορείου IMG models και πλέον και επίσημα ακολουθεί το εν λόγω επάγγελμα σε επίπεδο καριέρας.

Κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης, η Ella εμφανίστηκε στις 18 Φεβρουαρίου στο show του οίκου Proenza Schouler στο Parrish Art Museum στο Southhampton της Νέας Υόρκης.

«Σ’ ευχαριστώ, σ΄ ευχαριστώ, σ’ ευχαριστώ @proenzaschouler. Δε θα μπορούσα να δουλέψω με καλύτερο δίδυμο <3», έγραψε το μοντέλο στο Instagram για τη συνεργασία του.




Αυτό που από την πλευρά μας μπορούμε να παρατηρήσουμε είναι ότι η Ella έχει πολύ ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και αποπνέει ένα πολύ κλασικό προφίλ μοντέλου, που το ενδιαφέρει ουσιαστικά η μόδα και όχι μόνο να γίνει μία από τις υπόλοιπες influencers που έχουν εμφανιστεί τα τελευταία χρόνια.

Δες επίσης: Αυτές είναι οι 8 καλύτερες εμφανίσεις των celebs για αυτή την εβδομάδα

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved