H Kaia Gerber και ο Jacob Elordi είναι το πιο στυλάτο ζευγάρι της χρονιάς

Οι εμφανίσεις τους το αποδεικνύουν.

Εδώ και λίγο καιρό σε ενημερώσαμε πως το γνωστό μοντέλο Kaia Gerber και ο πρωταγωνιστής του "Euphoria" Jacob Elordi, είναι ζευγάρι. Όπως φαίνεται οι νεαροί stars περνούν μαζί την καραντίνα τους, αφού ο φωτογραφικός φακός τους έχει συλλάβει αρκετές φορές σε τρυφερά στιγμιότυπα κατά τη διάρκεια της βόλτας τους.

Πρώτη φορά εντοπίστηκαν μαζί τον Σεπτέμβριο, όταν επισκέφθηκαν το αγαπημένο τους εστιατόριο για sushi. Από τότε το όμορφο ζευγάρι έχει φωτογραφηθεί από τους παπαράτσι στη Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες, με πολύ κομψά street style looks. Η αλήθεια είναι πως στην αρχή της σχέσης τους κρατούσαν χαμηλούς τόνους ενώ ακόμη δεν έχουν ποστάρει καμία κοινή φωτογραφία τους στα social media.

Πριν λίγες ημέρες το ζεύγος έκανε βόλτα χέρι-χέρι στους δρόμους του Μαλιμπού και όπως βλέπουμε διατηρούν και οι δύο άψογο στυλ. Συγκεκριμένα η Κaia φορούσε ψηλόμεσο τζιν παντελόνι, μαύρο crop top και ένα δερμάτινο σακάκι. Ο αγαπημένος της Jacob επέλεξε κι αυτός denim παντελόνι, το οποίο συνδύασε με ένα φλοράλ πουκάμισο. Στις φωτογραφίες που ακολουθούν μπορείς να δεις μερικές ακόμη εμφανίσεις τους για να πειστείς πως πρόκειται για #couplegoals.

Δες επίσης: Πώς νιώθει ο Liam Hemsworth για τη δημόσια εξομολόγηση της Miley Cyrus;

https://www.instagram.com/p/CE9Fg8EJKoS/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
https://www.instagram.com/p/CFjeXyjJXeJ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
https://www.instagram.com/p/CHzjwo_gqFV/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
https://www.instagram.com/p/CIYGGuRhaJm/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
https://www.instagram.com/p/CHcB1BWh_O9/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved