Η Bella Hadid αποδεικνύει πως μπορείς να είσαι στυλάτη μόνο με 15 ευρώ

Η εμφάνιση που ενθουσίασε τον κόσμο του Instagram.

Η Bella Hadid είναι χωρίς αμφιβολία μία από τις ομορφότερες κοπέλες του πλανήτη. Το διάσημο μοντέλο έχει καταφέρει στα 24 της να συνεργαστεί με πολλούς από τους κορυφαίους οίκους μόδας και σχεδιαστές ενώ έχει πρωταγωνιστήσει σε καμπάνιες πολλών μεγάλων brands.

Η νεαρή celeb μοιράζεται σχεδόν καθημερινά φωτογραφίες και βίντεο με τους εκατομμύρια ακόλουθούς της στο Instagram. Έτσι συνέβη και πριν λίγες ημέρες όταν η Bella δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες της με ένα εντυπωσιακό, πράσινο φόρεμα. Πανέμορφη ακόμη και χωρίς ίχνος μακιγιάζ, πόζαρε στο φακό δείχνοντάς μας τη νέα της τσάντα. Οι φανς όπως φαίνεται όμως ενθουσιάστηκαν με το λαχανί φόρεμά της, το οποίο αργότερα μάθαμε πως κοστίζει μόλις 15 ευρώ. Ναι, καλά διάβασες.

Η Bella φρόντισε να δώσει την απάντηση όταν μια φαν δήλωσε τον ενθουσιασμό της για το συγκεκριμένο look. «Αγόρασα το φόρεμα από το διαδίκτυο και στοιχίζει 17 δολάρια, θα προσπαθήσω να σου γράψω το link», έγραψε η Bella στα σχόλια κάτω από τη δημοσίευσή της αποδεικνύοντας πως μπορούμε να είμαστε κομψές και στυλάτες ακόμη και με ελάχιστα ευρώ.

apantisibella

Δες επίσης: Εσύ θυμάσαι πώς ήταν η Rosalía το 2015;

https://www.instagram.com/p/CIPL0mLBRxf/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved