Εσύ θυμάσαι πώς ήταν η Rosalía το 2015;

Η Ισπανίδα τραγουδίστρια έχει εξελιχθεί σε ένα πανέμορφο κορίτσι!

Από πέρσι το καλοκαίρι, όταν και έκανε αισθητή την παρουσία της στα MTV Video Music Awards, όλο και περισσότερος κόσμος μιλά για τη Rosalía. Ναι, αναφερόμαστε στην 27χρονη Ισπανίδα τραγουδίστρια και στιχουργό, η οποία αποτελεί το νέο ανερχόμενο αστέρι της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

Η Rosalía, εκτός από το ταλέντο της, που είναι αδιαμφισβήτητο, είναι και ένα πολύ όμορφο κορίτσι, που στο πέρασμα των ετών έχει εξελίξει την εμφάνισή της και έχει πειραματιστεί αρκετές φορές με το μακιγιάζ και τα μαλλιά της.

Δεν είναι λίγες οι φορές που και στο Instagram account της, αλλά και στα διάφορα, φαντασμαγορικά events στα οποία συμμετέχει, την έχουμε δει να δοκιμάζει διαφορετικά χτενίσματα και make up looks. Η Rosalía επιλέγει, για παράδειγμα, να εμφανιστεί πολλές φορές με κόκκινο κραγιόν, το οποίο κάνει υπέροχη αντίθεση με τα σκουρόχρωμα μαλλιά της, ενώ και τα nude χείλη και μάτια δε λείπουν από τις εμφανίσεις της.

Και στα μαλλιά της, όμως, έχουμε δει διαφορετικά hairstyles αρκετές φορές. Η Rosalía τολμά και αυτό φαίνεται μιας και εμφανίζεται άλλοτε με ψηλές, σφιχτές αλογοουρές, άλλοτε με ολόισια μαλλιά και άλλοτε με πολύ σγουρά ή σπαστά.

Με το πέρασμα των χρόνων, όπως καταλαβαίνεις, η Λατίνα τραγουδίστρια εξελίσσει την εικόνα της και ομολογούμε πως από το 2015 που άρχισε να μπαίνει δυναμικά στα μουσικά πράγματα, μέχρι και σήμερα, η εξέλιξη στην εικόνα της είναι απίστευτη. Δες στην παρακάτω gallery πώς ήταν τα μαλλιά και το μακιγιάζ της Rosalía το 2015 και πώς έχει εξελιχθεί μέχρι και το 2020, και πραγματικά δε θα πιστεύεις πόσο όμορφη έχει γίνει, αλλά και ότι έχει βρει τα tricks, που αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά της.



Διάβασε ακόμα: 5 nail art και 5 βερνίκια για να βάψεις μόνη σου τα νύχια στο σπίτι

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved