Το αγαπημένο μακιγιάζ τη Selena Gomez είναι πολύ, πολύ εύκολο

Ξέρουμε όλα τα βήματα για να το αντιγράψεις κι εσύ!

Την έχεις αγαπήσει μέσα από τα τραγούδια της, μέσα από τις εξομολογήσεις της για τις προσωπικές της σχέσεις και τα βιώματά της, αλλά και μέσα από το beauty brand, που λάνσαρε πριν αρκετό καιρό. Τώρα, ήρθε η στιγμή να αγαπήσεις και το καθημερινό μακιγιάζ της. Ναι, η Selena Gomez ανέβασε ένα νέο βίντεο στο Rare’s Beauty Youtube Channel και αποκάλυψε στις θαυμάστριές της όλα τα βήματα που ακολουθεί στο καθημερινό μακιγιάζ της.

«Το να βάφομαι μόνη μου, μου φαινόταν πολύ δύσκολο για πολλά χρόνια, επειδή είχα τη χαρά να δουλεύω με τους καλύτερους make up artists. Είναι κάτι στο οποίο δεν είμαι πολύ καλή, αλλά είναι κάτι που έμαθα και για το οποίο ήθελα να δημιουργήσω μια σειρά για ανθρώπους σαν εμένα», λέει η Selena στο βίντεο, την ώρα που απλώνει το foundation στο πρόσωπό της. «Προφανώς, στη διάρκεια της καραντίνας, έπρεπε να κάνω μόνη μου μαλλιά και make up, κάτι το οποίο ήταν πρόκληση», συνεχίζει.

Αφού, λοιπόν, έχει ρίξει μικρή ποσότητα foundation στο πρόσωπό της σε dots (aka τελείες) και το έχει απλώσει παντού, προσθέτει concealer με τον ίδιο τρόπο, τόσο κάτω από τα μάτια όσο και γύρω από τη μύτη σε σπυράκια και σημάδια, και ανακατεύει με πινέλο για να γίνει το τέλειο blending. Στη συνέχεια, βάζει ρουζ στα μάγουλα, «γεμίζει» τα φρύδια της με μολύβι φρυδιών και gel και… δέχεται μια αγκαλιά από τον μπαμπά της, ο οποίος διακόπτει για λίγο το βίντεο.

Η Selena Gomez συνεχίζει το μακιγιάζ της με… eyeliner και δημιουργεί το χαρακτηριστικό της cat-eye. Ολοκληρώνει το make up της με κοραλλο-κόκκινο κραγιόν, ενώ για έξτρα λάμψη προσθέτει highlighter στα μήλα, τη μύτη και το κόκαλο των φρυδιών. Δεν είναι πολύ εύκολο το μακιγιάζ της; Μπορείς αναλυτικά να δεις τα βήματα πατώντας το play στο παρακάτω βίντεο! Δοκίμασέ το και… περιμένουμε τις εντυπώσεις σου.



Διάβασε ακόμα: Θυμάσαι τα μακριά μαλλιά της Camila Cabello; Ξέχασέ τα

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved