Θυμάσαι τα μακριά μαλλιά της Camila Cabello; Ξέχασέ τα

Η τραγουδίστρια έκανε μια μεγάλη αλλαγή στο hair look της.

Το φθινόπωρο είναι η εποχή που μας αρέσει να κάνουμε αλλαγές στην εμφάνισή μας. Δοκιμάζουμε νέα make up looks και όλες τις τάσεις, πειραματιζόμαστε με διάφορα μανικιούρ, αλλά κυρίως «ξεσπάμε» στα μαλλιά μας. Μη μας πεις πως κι εσύ δεν έχεις μπει στον πειρασμό κάποιο φθινόπωρο να αλλάξεις κούρεμα και να κάνεις νέα εμφάνιση στην αρχή της σχολικής χρονιάς; Δε θα σε πιστέψουμε.

Στο ίδιο mood φαίνεται πως βρίσκεται και η Camila Cabello, η οποία πριν λίγες μέρες αποφάσισε να κάνει μια ριζική αλλαγή στο hair look της. Η αγαπημένη τραγουδίστρια αποφάσισε να βάλει «τέλος» στην εποχή των πολύ μακριών μαλλιών και να υιοθετήσει το πιο hot κούρεμα της σεζόν. Αυτό δεν είναι άλλο από το καρέ.

Όπως θα δεις παρακάτω, αλλά και στην gallery, η αγαπημένη teen τραγουδίστρια έχει πλέον καρέ μαλλιά, που φτάνουν μέχρι τους ώμους και τέλειες σγουρές αφέλειες. «Είχα μακριά μαλλιά σε όλη μου τη ζωή. Και ήρθε η ώρα να πάρουν λίγο αέρα οι ώμοι μου», έγραψε χιουμοριστικά στη λεζάντα του post της στο Instagram η Camila. Μάλιστα, το νέο κούρεμά της επιμελήθηκε ο Έλληνας hairstylist, Δημήτρης Γιαννέτος, ο οποίος κάνει μεγάλη καριέρα στην Αμερική τα τελευταία χρόνια.

https://www.instagram.com/p/CHH4JdRJott/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αν, λοιπόν, κι εσύ είσαι σε φάση που θες να κάνεις μια αλλαγή και ανανέωση στην εμφάνισή σου, μήπως να αντιγράψεις την Camila Cabello; Κάνε scroll στην gallery, δες το νέο κούρεμά της και… κράτα screenshot για να το δείξεις στον κομμωτή σου. Είναι super hot!



Διάβασε ακόμα: Wow! Η Λάουρα Νάργες άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της και είναι αγνώριστη

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved