Wow! Η Λάουρα Νάργες άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της και είναι αγνώριστη

Νέο hair look για την παρουσιάστρια!

Η Λάουρα Νάργες είναι ένα κορίτσι, που λατρεύουμε να παρακολουθούμε εδώ στο TeenQueen! Είναι πάντα ευχάριστη, χαμογελαστή, ευδιάθετη και τη νιώθουμε πραγματικά σαν να είναι φίλη μας. Μέσα από τα posts στο Instagram account της εκπέμπει μια οικειότητα και μας κάνει πολλές φορές να ταυτιζόμαστε μαζί της.

Σε αυτό το θέμα, όμως, δε θα μιλήσουμε για την προσωπικότητα της γλυκιάς παρουσιάστριας, αλλά για την πρόσφατη αλλαγή στην εμφάνισή της, που κυριολεκτικά μας ενθουσίασε. Η Λάουρα άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της και είναι μια άλλη. Ίσως να θυμάσαι ότι στα μέσα Μάϊου είχε κάνει μια ριζική αλλαγή στα μαλλιά της επιλέγοντας να τα βάψει καστανά με μερικές ξανθές ανταύγειες (δες εδώ).

Αυτήν τη φορά, όμως, η Λάουρα Νάργες αποφάσισε να τα σκουρύνει ακόμα περισσότερο και πλέον έχει ένα σκούρο σοκολατί χρώμα με δύο κατάξανθες τούφες στο μπροστινό μέρος του προσώπου της. Το νέο της hair look μπορείς να το δεις στην παρακάτω gallery και – πίστεψέ μας- θα σε ενθουσιάσει.

Φαίνεται, λοιπόν, ότι η παρουσιάστρια έχει αφήσει πίσω της την εποχή που ήταν ξανθιά μιας και κάθε φορά που επισκέπτεται το κομμωτήριο αποφασίζει και υιοθετεί όλο και πιο σκούρο χρώμα μαλλιών. Εμάς πάντως μας αρέσει πολύ και στις δύο εκδοχές. Εσύ τι λες;

Διάβασε ακόμα: Έχεις σπυράκια; 5+1 concealer ιδανικά για σένα

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved