Mian Twins: Εσύ γνωρίζεις τις πιο hot TikTokers αυτή τη στιγμή;

Και βρίσκονται στα social media περισσότερο καιρό από όσο νομίζεις!

Το TikTok αποτελεί το «καταφύγιο» πολλών influencers παγκοσμίως, δύο εκ των οποίων είναι η Aisha Mian και η Azra Mian, γνωστές και ως Mian Twins, που κάνουν θραύση στη δημοφιλή πλατφόρμα. Το hot δίδυμο δημοσιεύει περιεχόμενο στα social media εδώ και πολύ καιρό, όπως makeup tutorials, ταξίδια και στιγμές της προσωπικής τους ζωής, με τα videos τους να λαμβάνουν εκατομμύρια προβολές. Σε προκαλούμε, λοιπόν, να μάθεις περισσότερα μαζί μας, για αυτά τα κορίτσια, που μας έχουν «κλέψει» την καρδιά.

Klavdia: H 20χρονη Ελληνίδα TikToker που «μάγεψε» με τη φωνή της ακόμα και την Christina Aguilera

Ώρα να γνωρίσεις τις Mian Twins που προκαλούν πανικό στο TikTok!

Οι εντυπωσιακές δίδυμες ανήκουν στο ζώδιο των Ιχθύων, γιορτάζοντας τα 22α γενέθλιά τους 26 Φεβρουαρίου, ενώ αξίζει να αναφερθεί, πως γεννήθηκαν με 9 λεπτά διαφορά. Η στενή, βιολογική τους σχέση, έχει συμβάλει στη δημιουργία ενός υγιούς αδελφικού δεσμού, χωρίς, φυσικά, να λείπουν από την καθημερινότητά τους τα νεύρα, οι τσακωμοί και τα κλάματα, που μοιράζονται με τους followers τους, διαψεύδοντας εκείνους που ισχυρίζονται πως όλα είναι ρόδινα στη ζωή τους. Ποια αδέλφια, άλλωστε, δεν πλακώνονται μεταξύ τους;

mian2.jpg

Όταν ήταν 13 ετών εμπνεύστηκαν από τους «The Dolan Twins» και τους «Brooklyn and Bailey», δημιουργώντας το δικό τους κανάλι στο YouTube τον Ιανουάριο του 2014, το οποίο «γέμισε» με Get ready with me videos, Q&A και ταξιδιωτικά vlogs. Με αυτόν τον τρόπο, κατάφεραν να συγκεντρώσουν 375.000 subscribers, ενώ με την εμφάνισή τους στο «The Early Late Night Show» με την Dixie D'Amelio τον Ιούλιο του 2021, οι δίδυμες αδερφές θυμήθηκαν, πώς εκτοξεύτηκε στα ύψη η φήμη του TikTok profile τους, μέσα σε μια νύχτα και πώς άλλαξε τη ζωή τους.

«Δεν είχαμε ακόλουθους μέχρι τον Αύγουστο του 2020, ενώ μια μόνο δημοσίευση μας έλαβε στα ξαφνικά περίπου 85 εκατομμύρια προβολές και στη συνέχεια φτάσαμε από τους 300.000 ακόλουθους στο ένα εκατομμύριο μέσα σε λίγες ώρες».

Παράλληλα, προτού μετακομίσουν στο Los Angeles, ζούσαν στο Staten Island της Νέας Υόρκης μαζί με τους γονείς και τις δυο μεγαλύτερες αδερφές τους, ενώ μετά την σχολική αποφοίτησή τους, φοίτησαν στο Fashion Institute of Technology, αλλά τελικά τα παράτησαν μετά το πρώτο τους έτος για να ακολουθήσουν την καριέρα τους στα social media. Ακόμη, πριν από έναν χρόνο ξεκίνησαν το δικό τους podcast με τίτλο «All Access with Azra & Aisha», στο οποίο αναλύουν θέματα σχέσεων, ψυχικής υγείας, θρησκείας και δίνουν συμβουλές για τη σωστή χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Τέλος, το 2021 συμμετείχαν μαζί με άλλους TikTok creators σε ένα reality show για influencers, ενώ 10 μήνες αργότερα αποφάσισαν να μετακομίσουν και να μείνουν, επιτέλους, οι δυο τους.

Εμείς δεν έχουμε παρά να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά τους βήματα, ώστε να εκπληρώσουν όλα τα όνειρα τους και να δουν την καριέρα τους στα social media να «εκτοξεύεται» ακόμα παραπάνω.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved