Αναστασία Τσιλιμπίου: Ποιος είναι ο σύντροφός της που κάνει χαμό στο TikTok

Μάθε τα πάντα για τη σχέση της γνωστής ηθοποιού με τον Γιάννης Μαλαθουνιάδη σε λίγες μόνο γραμμές!

Η Αναστασία Τσιλιμπίου βρίσκεται σε μια πολύ όμορφη, ευτυχισμένη και ήρεμη φάση της ζωής της τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Τη γνωστή ηθοποιό απολαμβάνουμε όχι μόνο τηλεοπτικά στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA «Αυτή η νύχτα μένει», αλλά και στο θεατρικό σανίδι, καθώς πρωταγωνιστεί στην παράσταση του Θοδωρή Αθερίδη «Μαθήματα Κωμωδίας» στο μικρό Παλλάς. Παρόλα αυτά, εκτός της επαγγελματικής της εξέλιξης, εσύ γνωρίζεις τι συμβαίνει στην προσωπική της ζωή;

Αlexia Up In The Hype: Το κορίτσι του FY είναι ψυχολόγος-influencer και κάνει χαμό στο TikTok

Η Αναστασία Τσιλιμπίου είναι ερωτευμένη!

https://www.instagram.com/p/Cebopy3Iy8J

Κι όμως! Η νεαρή ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον αγαπημένο της, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον Γιάννη Μαλαθουνιάδη (aka John Malath). «Στον σύντροφό μου βρήκα αυτά που με κάνουν να νιώθω ότι ο άνθρωπός μου με σέβεται, με εκτιμά και με καταλαβαίνει. Εκτιμώ το πάθος του να κυνηγά τα όνειρά του και με στηρίζει σε ό,τι κάνω».

https://www.instagram.com/p/CjVr1wII3RW

«Ξέρω ότι ούσα δημόσιο πρόσωπο οι ερωτήσεις για την προσωπική μου ζωή θα με ακολουθούν πάντα. Θα μου πείτε, "τότε τι ανεβάζεις την προσωπική σου ζωή, αν δεν θες να μιλάς για αυτήν;". Θέλω απλά να νιώθω φυσιολογικά, να μπορώ να μοιράζομαι με τους διαδικτυακούς μου φίλους και πιο καθημερινές στιγμές μου. Προτιμώ να κρατώ χαμηλό προφίλ και να μη μιλώ με τόσες λεπτομέρειες, γιατί δεν νομίζω να ενδιαφέρει τόσο τον κόσμο», λέει με ευγένεια και συνεχίζει: «Για την ώρα, μου αρέσει να μιλώ για αυτά που κάνω στη δουλειά, για να με μάθει ο κόσμος που "ακολουθεί" τη δουλειά μου. Εξάλλου, είμαι 24 ετών και έχω πολλά χρόνια ακόμα για να μιλήσω για αυτά».

Ποιος είναι, όμως, ο Γιάννης Μαλαθουνιάδης; Πρόκειται για τον γνωστό YouTuber και TikToker, που έχει «αναστατώσει» τους teens με τα βίντεο που δημοσιεύει, τα οποία αποκτούν ολοένα και μεγαλύτερη απήχηση με το πέρασμα του χρόνου. Ο Γιάννης είναι απόφοιτος Τμήματος Δημοσιογραφίας & ΜΜΕ του ΑΠΘ και τώρα κάνει το μεταπτυχιακό του στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Ακόμη, επέλεξε να αναρτά καθημερινό υλικό στα social media του, ώστε να μοιράζεται «ανοιχτά» τις σκέψεις και τις εμπειρίες, που έχει βιώσει με το κοινό του.

Εμείς δεν έχουμε παρά να τους ευχηθούμε τα καλύτερα μέσα από την καρδιά μας και να παραμείνουν τόσο ευτυχισμένοι, ερωτευμένοι και αγαπημένοι όσα χρόνια κι αν περάσουν!

Πηγή κεντρικής: anastasia_tsilimpiou

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved