Klavdia: H 20χρονη Ελληνίδα TikToker που «μάγεψε» με τη φωνή της ακόμα και την Christina Aguilera

Mάθε τα πάντα για το next big thing στην ελληνική δισκογραφία. 

Η Klavdia (Κλαυδία Παπαδοπούλου) έγινε ευρέως γνωστή στο κοινό μέσα πριν από 3 χρόνια λόγω της συμμετοχής της στο «The Voice of Greece». Σήμερα η νεαρή καλλιτέχνης συνεχίζει να μας ταξιδεύει με τα τραγούδια της, έχοντας κυκλοφορήσει το single «Lonely Heart» και την ελληνόγλωσση version του, «Εδώ Γυρνάω», από την Arcade Music και την Panik Records.

Η Klavdia θεωρείται από πολλούς το next big thing στην ελληνική δισκογραφία. Είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα στο TikTok.

Alexia Up in the Hype: «Στην αρχή σνόμπαρα το TikTok αλλά ο κόσμος με έκανε να το αγαπήσω»

H Klavdia πήρε την «έγκριση» της Christina Aguilera

Η 20χρονη τραγουδίστρια, η οποία είναι και υποψήφια για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη φετινή Eurovision, δημοσίευσε πρόσφατα στο TikTok ένα video στο οποίο ερμηνεύει μία από τις επιτυχημένες μπαλάντες της Christina Aguilera, το «Hurt».

Το video δεν πέρασε απαρατήρητο από την παγκοσμίου φήμης τραγουδίστρια, η οποία έκανε like στη ανάρτηση, στηρίζοντας το ταλέντο και τη φωνή της 20χρονης.

Κάνοντας το δισκογραφικό της ντεμπούτο, με το «Lonely Heart», πριν από σχεδόν τέσσερις μήνες, η 20χρονη artist γοήτευσε αμέσως από το κοινό και ξεχώρισε στις ραδιοφωνικές συχνότητες, ενώ μετρά σχεδόν μισό εκατομμύριο YouTube views και έγινε no1 στο discovery Shazam.

https://www.instagram.com/p/CkLUexoqFX0

H Klavdia μάς συστήθηκε μέσα από το «The Voice of Greece», όπου έφτασε μέχρι τον τελικό με την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου, ενώ στο ενεργητικό της έχει και live εμφανίσεις.

Πηγή κεντρικής: itsmeklavdia

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved