Πώς να πλησιάσω το αγόρι που μου αρέσει;

Η Ελισάβετ Αϊνατζόγλου μοιράζεται μαζί σου τα μυστικά της!

Αγαπημένη μου “teen Queen” μήπως περνάς την φάση που σου αρέσει κάποιο αγόρι στο σχολείο, αλλά δεν ξέρεις πώς να τον πλησιάσεις; Περνάει από δίπλα και τα χάνεις; Σου δένεται η γλώσσα, σου κόβονται τα πόδια και ένας κρύος ιδρώτας αρχίζει να σε λούζει από την κορυφή μέχρι και τα νύχια; Μην μου αγχώνεσαι γιατί σου έχουμε μερικά tips, για να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου!

  1. Να είσαι ο εαυτός σου!

Ας ξεκινήσουμε από τα απλά! Το ότι είσαι κοντά σε ένα αγόρι που σου αρέσει δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να σε κάνει να φέρεσαι αλλόκοτα, περίεργα η διαφορετικά. Είσαι αυτή που είσαι και αν είναι να είστε μαζί πρέπει να του αρέσεις για αυτό. Εξάλλου μην ξεχνάς πως αν παριστάνεις κάποια άλλη, τότε σίγουρα θα δυσκολευτείς αργότερα να είσαι ο εαυτός σου.

  1. Πλησίασε τον μαζί με τις φίλες σου...

Αν κάποια φίλη σου ξέρει κάποιον φίλο του, τότε τα πράγματα είναι πολύ ευκολά. Αν πάλι όχι, τότε.. οι καλές φίλες στα δύσκολα φαίνονται (και αφού τον τελευταίο καιρό τις έχεις τρελάνει λίγο για το αγόρι αυτό), πάρε τις φίλες σου και σπεύστε στην παρέα του για κουβέντα.

Διάβασε κι αυτό! Positive thinking: Μάθε πώς θα το καταφέρεις και θα λάμψεις

Προσοχή: Μην πέσετε όλες πάνω του, γιατί το πιο πιθανό είναι να τρομάξει και να νιώσει αμήχανα κάθε φορά που σε βλέπει.

  1. Βρες κάτι κοινό ..

Αγαπημένη μου φίλη όπως είναι λογικό έχεις κάνει λίγο - πολύ την έρευνα σου γι’ αυτόν μέσα από τα Social Media. Ξέρεις δηλαδή πάνω - κάτω τι του αρέσει και τι όχι και ποια τα ενδιαφέροντα του. Οπότε βρες το κοινό σας ενδιαφέρον και μίλα του.

  1. Social Media

Αν δεν είστε φίλοι στα social media, τότε καιρός να γίνετε!

Μα καλά στην εποχή της τεχνολογίας τι περιμένεις; Δεν θα κάνεις αίτημα φιλίας σε κάποιον που δεν έχεις δει. Το αγόρι αυτό υπάρχει και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι ένα ‘’Friend request’’. Άντε και ένα, δύο Likes για να του τραβήξεις την προσοχή.

Μετά όλα θα έρθουν...

  1. Να θυμάσαι πάντα πως είναι απλά ένα αγόρι!

Το ξέρω ότι σου αρέσει αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα του αρέσεις και εσύ το ίδιο!

Μπορεί από την γνωριμία σας να ανακαλύψετε πως μπορείτε να είστε οι καλύτεροι φίλοι, μπορεί από την άλλη να μπει και στην “Black list” σου . Όπως και να έχει, είναι απλά ένα αγόρι και αν δεν του αρέσεις δεν θα τα βάψεις και μαύρα.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved